Mana Satu Betul? Mamat Dakwa Sepah Belum Bubar - Hiburan | mStar

Mana Satu Betul? Mamat Dakwa Sepah Belum Bubar

Jep dan Shuib menubuhkan Sepahtu tanpa Mamat.
Jep dan Shuib menubuhkan Sepahtu tanpa Mamat.

PETALING JAYA: Konflik pembubaran kumpulan Sepah yang dianggotai oleh Mamat, Jep dan Shuib bertambah rumit apabila salah seorang anggotanya mendakwa kumpulan tersebut masih lagi wujud.

Mamat berkata, Sepah masih lagi terlibat meneruskan perjuangan termasuklah menerima tawaran berlakon untuk projek-projek terbitan Astro.

"Memang kami sudah tidak bersama lagi tapi Sepah masih wujud. Shuib akan bersama-sama dengan saya apabila membuat persembahan dan aktiviti melibatkan Sepah," kata Mamat.

mStar Online, Rabu melaporkan Jep dan Shuib membuat pengakuan membubarkan Sepah dan menubuhkan kumpulan baru iaitu Sepahtu yang dianggotai mereka berdua.

Mamat bagaimanapun tidak ditawarkan menyertai kumpulan tersebut kerana dipercayai mempunyai masalah disiplin selepas beberapa kali diberi peluang untuk memperbaiki dirinya.

Mamat memberitahu hubungan dia dengan dua rakannya itu tidak mempunyai masalah dan boleh bekerjasama tetapi dia agak terkilan dengan beberapa kenyataan kurang enak yang dilemparkan kepadanya.

"Jika mereka katakan saya bermasalah, saya rasa semua orang ada masalah. Saya tak nak komen lanjut dan tak kisah dengan apa yang orang nak kata,” jelasnya.

Namun, Mamat membidas kenyataan Jep yang mendakwa dia hanya mahu bekerja dengan orang yang menghargai karya seni sahaja

"Karya datang daripada Tuhan. Jadi jangan katakan karya itu hak milik kita kerana kita sebenarnya tiada apa-apa," ujarnya.

Mamat turut berpesan kepada semua pihak agar tidak menindas antara satu sama lain jika mahu berjaya.

Artikel Sebelum

Johnny Depp Hadapi Masalah Jalani Fotografi

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Artikel Lain