Fox Perkenal Program Antarabangsa Dalam Bahasa Malaysia - Hiburan | mStar

Fox Perkenal Program Antarabangsa Dalam Bahasa Malaysia

Siri baru Fox, Lie To Me akan mula ditayangkan pada 13 Jun dalam pilihan audio bahasa Malaysia.
Siri baru Fox, Lie To Me akan mula ditayangkan pada 13 Jun dalam pilihan audio bahasa Malaysia.

KUALA LUMPUR: Saluran Fox International Channels (FIC) dengan kerjasama stesen televisyen Astro kini memperkenalkan kemudahan pilihan trek audio yang dialih suara dalam Bahasa Malaysia pada waktu perdana untuk program-program menerusi saluran Fox (Saluran Astro 710) pada Jun ini.

Bermula Isnin depan, dua program baru iaitu Primeval musim pertama dan kedua dan Lie to Me musim ketiga juga akan bersiaran dengan pilihan audio Bahasa Malaysia pada waktu perdana.

Selain itu, penonton juga boleh menyaksikan program-program yang sedia ada seperti NCIS (musim kelapan), White Collar (musim kedua), Modern Family (musim kedua), Bones (musim keenam) dan Criminal Minds (musim keenam) juga dalam pilihan audio tersebut.

"FIC bersama-sama Astro amat teruja untuk membawakan rancangan televisyen terbaik dari Amerika Syarikat kepada penonton melalui pilihan audio Bahasa Malaysia pada waktu perdana di saluran Fox.

"Dengan adanya saluran Fox yang menyajikan rancangan kegemaran ramai dalam bahasa kebangsaan, kami akan berusaha untuk memastikan semua rakyat Malaysia dapat menikmati hiburan terbaik yang pertama kali ditayangkan," kata Pengarah dan Ketua Wilayah bagi Fox International Channels di Malaysia, Basil Chua dalam satu kenyataan yang dikeluarkan di sini, Rabu.

Pilihan audio Bahasa Malaysia pada waktu perdana saluran Fox boleh didapati mulai dari pukul 9.50 malam hingga 11.30 malam pada setiap hari biasa dan pukul 8 malam hingga 11.15 malam pada hujung minggu.

Fox merupakan tuan rumah bagi beberapa program popular di Malaysia seperti NCIS, Bones, Criminal Minds dan White Collar, di mana majoriti programnya dikhususkan dalam genre drama jenayah yang mendapat perhatian penonton Malaysia dari pelbagai latar belakang.

Golongan yang menggemari siri komedi pula boleh menikmati rancangan seperti Modern Family dalam dimensi yang baru melalui pilihan dalam Bahasa Malaysia.

Fox yang dilancarkan pada Jun 2010 boleh didapati menerusi Saluran Astro 710 melalui Pakej Variety.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Iqa (Mentor) Mahu Muzik 'Heavy Metal'

Artikel Berkaitan

Klik

default image

Kata kuncinya semangat berpasukan, penganjuran julung kali perlumbaan perahu naga korporat PjH catat kejayaan berganda!

PERLUMBAAN perahu naga korporat anjuran Putrajaya Holdings membuka laluan kepada perlumbaan lebih besar pada masa akan datang.

default image

Pelan Pembangunan KL... inilah harapan warga kota

INFRASTRUKTUR dan pengurusan bandar yang lebih baik merupakan perkara teratas dalam senarai Pelan Struktur Kuala Lumpur 2040 (PSKL) yang ingini penduduk Kuala Lumpur.

default image

Populasi penduduk kunci utama PSKL2040

DBKL menekankan aspek populasi penduduk sebagai kriteria utama dalam merangka pelan pembangunan di ibu kota.

default image

Wawasan Kemakmuran Bersama 2030... ketahui suara dan harapan rakyat

RAKYAT menantikan Wawasan Kemakmuran Bersama (WKB) 2030 yang dapat memberi manfaat kepada segenap lapisan masyarakat.

default image

Carum Perkeso untuk dilindungi walau bekerja sendiri kerana malang tidak berbau!

MATLAMAT utama mengumpul duit dan trip perjalanan, tapi adakah pemandu pengangkutan awam menyedari ‘malang tidak berbau’ ketika bekerja?

Artikel Lain