Saiful Apek Ajak Peminat Bercuti - Hiburan | mStar

Saiful Apek Ajak Peminat Bercuti

PETALING JAYA: Pelawak Saiful Apek bakal menerbitkan sebuah program televisyen berbentuk percutian di bawah syarikatnya Gitu-Gitu Production Sdn. Bhd.

Katanya, program yang berjudul Santai Bersama Apek dan Yasin ini bercorak dokumentari yang mana akan membawa peminat-peminat mengabadikan percutian mereka bersama-sama dua selebriti ini.

"Program ini merupakan kerjasama dengan beberapa agensi perlancongan dan ia bertujuan mempromosi tempat-tempat perlancongan di Malaysia dan di luar negara.

"Kami mengajak sesiapa yang berminat untuk menyertai percutian selama dua hari satu malam ini dengan bayaran yang paling minima," ujarnya.

Apek berkata, konsep program tersebut berlainan dari kebiasaan program televisyen yang ada di Malaysia kerana ia lebih mengetengahkan tempat-tempat menarik dan aktiviti kekeluargaan yang lain.

"Kita sudah biasa dengan program-program berbentuk kuiz dan Game show, yang mana ia hanya boleh disertai hanya beberapa orang sahaja.

"Selain sekadar program televisyen, ia juga akan menjadi kenangan kepada mereka selepas pulang nanti," katanya.

Dalam pada itu, menurut Apek, pelbagai pengisian berfaedah yang bakal di isi untuk program tersebut.

"Saya telah merancang pelbagai aktiviti menarik dan berfaedah bagi mengisi percutian ini. Antara aktivi seperti karaoke, game show, kunjungan tempat menarik dan banyak lagi.

"Setakat ini kami telah mendapat tiga penaja daripada agensi perlancongan dan Insya-Allah kami masih mencari lebih banyak lagi.

Bagi yang berminat menyertainya boleh menghubungi terus Shah di talian 017-6075956.

Lokasi pertama program ini dijangka di Batu Feringgi, Pulau Pinang.

Artikel Sebelum

Rumah Terbuka Suria FM & Red FM Meriah

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel