Prince Michael anggap MJ pergi bercuti - Hiburan | mStar

Prince Michael anggap MJ pergi bercuti

Prince Michael bersama kakaknya, Paris Katherine, pada majlis memperingati Michael Jackson, baru-baru ini - foto REUTERS
Prince Michael bersama kakaknya, Paris Katherine, pada majlis memperingati Michael Jackson, baru-baru ini - foto REUTERS

ANAK lelaki Michael Jackson, Prince Michael 11, 6, masih tidak pasti apa yang berlaku kepada bapanya dan sering bertanya sama ada bapanya itu telah pergi bercuti.

MJ mempunyai tiga orang anak - Michael Jr, 12, Paris Michael Katherine, 11, dan Prince Michael 11 yang sering dipanggil Blanket oleh MJ.

Menurut rakan baik MJ dan bapa angkat kepada tiga orang anaknya itu:

"Jelas menunjukkan Blanket sebenarnya tidak pasti apa sebenarnya yang telah berlaku kepada bapanya. Dia sering bertanya 'Ke mana ayah pergi? Bercuti?'. Ia adalah soalah retorik dan amat menyedihkan saya.

"Prince seorang yang pendiam tetapi kami akan berpelukan. Paris pula selalunya akan memberikan satu pelukan yang erat dan kami akan cuba ceriakan diri. Saya sering beritahu, bapanya akan sentiasa berada di hati dan akan diingati paling kurang oleh separuh dunia.

"Paris menjawab: 'Saya gembira dia sekarang berada dalam keadaan tenang'.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel

Zainuddin Maidin meninggal dunia

Enam lagi ahli Parlimen Umno keluar parti