Choa Tinggalkan Aoa Kerana Hamil? - Bintang Global | mStar

Choa Tinggalkan Aoa Kerana Hamil?

Choa dikatakan sedang hamil anak kekasihnya, Seok Jin.

SELEPAS Choa mengeluarkan kenyataan bahawa dia telah keluar daripada kumpulannya, Aoa di laman sosialnya, netizen mula membuat spekulasi mengenai keputusannya. 

Menerusi posting yang dimuatnaik, Choa, 27, menjelaskan dia meninggalkan Aoa disebabkan dirinya mengalami masalah kemurungan dan insomnia.

Bagaimanapun, pada 23 Jun lalu, SportsSeoul mengeluarkan foto Choa bersama Lee Seok Jin, Pengarah Najin Koporat di laman sosial.

Foto tersebut diambil ketika mereka pulang dari percutian secara privasi di Jepun pada 3 hingga 9 Mei. Menerusi foto itu, Choa ditemani dua orang kakaknya.

Sementara itu, Choa pernah menafikan mereka sedang bercinta pada bulan lalu. Selepas ramai yang berkata Choa mahu berkahwin kerana hamil, akhirnya, dia tampil menafikannya menerusi laman Instagramnya.

Foto yang dimuatnaik Choa pada 23 Jun lalu. Foto Instagram @queenchoa_.

"Saya tahu ramai yang percaya dengan gosip yang berterbangan sekarang, tapi saya tidak hamil, saya tidak keguguran dan saya tidak meninggalkan kumpulan untuk berkahwin.

"Ramai yang masih bekerja walaupun sedang bercinta. Jika saya mahu bercinta, lebih baik saya beritahu sahaja dan bekerja dalam masa yang sama. Jadi, saya tak tahu kenapa keputusan untuk meninggalkan Aoa boleh berkait dengan gosip cinta.

"Saya tak ramai kawan, jadi memang betul Seok Jin banyak membantu saya sejak akhir-akhir ini. Memandangkan bercinta itu tak salah, mungkin hubungan kami akan ke peringkat seterusnya," tulisnya.

Selain itu, Choa juga memberitahu dia hanya akan bercakap jujur apabila berkaitan dengan jodoh.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel

Marcelo akui Real Madrid rindu Ronaldo

"Mereka tidak layak cakap pasal hoki"