Nick Jonas & Selena Gomez Dilaporkan Semakin Mesra - Bintang Global | mStar

Nick Jonas & Selena Gomez Dilaporkan Semakin Mesra

Nick Jonas
PENYANYI Nick Jonas dan Selena Gomez yang masing-masing sudah putus cinta dikatakan semakin mesra sehingga mereka gagal merahsiakan hubungan itu di khalayak.

Kemesraan pasangan berkenaan dapat dilihat semasa menghadiri sebuah pesta di Ysabel di West Hollywood pada malam Ahad lalu.

Sumber memberitahu New York Post, Nick dilihat berbisik pada telinga Selena dengan penuh mesra.

Selena Gomez


Nick dan Selena, 23, sebelum ini pernah mempunyai hubungan namun putus. Bagaimanapun mereka dilihat menikmati makan malam bersama ditemani rakan-rakan.

Nick, 22, pula berkata, mereka sedang dalam proses untuk mengenali antara satu sama lain dengan cara sering keluar bersama beberapa minggu lalu termasuklah berjalan-jalan di Venice (California).

"Saya menikmati makan malam bersama-sama teman dan orang yang saya benar-benar sayang. Ia adalah dalam kumpulan yang besar dan kami memberikan masa sepenuhnya bersama,” katanya.

Bintang lagu “Jealous” itu kembali solo selepas putus cinta dengan Olivia Culpo manakala awal tahun ini pula Selena menjalinkan hubungan yang singkat dengan DJ Zedd selepas putus cinta dengan Justin Bieber.
Nick Jonas , Selena Gomez

Artikel Sebelum

Video Seks Menyerupai Gary Tersebar

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Artikel Lain