Wanita Umno Guna Pendekatan Serba Sederhana, Ikhlas Pikat Pengundi Galas

SHAH ALAM: Pergerakan Wanita Umno akan mengamalkan pendekatan serba sederhana dan ikhlas bagi memikat hati pengundi di kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Galas, kata Ketuanya Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil.

Beliau berkata jentera pergerakan itu sudahpun membuat persiapan awal bagi menghadapi pilihan raya kecil kawasan berkenaan pada 4 November ini dan akan mengetengahkan jentera yang kuat bagi menjalankan gerak kerja parti di kawasan itu.

"Wanita Umno ikhlas dalam perjuangan dan perjuangan ini adalah untuk jangka masa panjang," katanya pada pada satu persidangan media selepas melancarkan Elaun Bulanan 1Azam di Pejabat Pos Besar dekat sini, pada Isnin.

Pilihan raya kecil DUN Galas diadakan berikutan kematian penyandangnya Chek Hashim Sulaima, 46, daripada PAS, akibat kanser usus pada 27 September lepas. - BERNAMA

Klik

Duka Covid-19 seakan terubat, TNB sinari hidup golongan memerlukan, agih zakat cecah RM4.36 juta

TNB tampil dengan inisiatif perkongsian rezeki melalui pengagihan wang wakalah zakatnya ke seluruh pelusuk tanah air.

Covid-19 bukan sekadar pandemik, buktikan kepentingan dunia digital... dorong MYNIC lebih rancak bantu bisnes online

MYNIC menawarkan program latihan pemasaran digital, dengan membawa perniagaan luar talian ke dalam talian dan seterusnya menghadapi pasaran ekonomi digital global.

Berkongsi rezeki... itulah maksud di sebalik amalan membayar cukai

HARI ini, Malaysia dilanda krisis pandemik Covid-19 yang telah memberi banyak kesan kepada semua lapisan masyarakat.

Ketahui 7 cara mudah sediakan makanan di rumah

SEBENARNYA tak susah untuk menaik taraf ruang peribadi anda terutamanya dapur bagi memudahkan dan melancarkan hari-hari anda di rumah.

Kajian semula tarif IWK amat diperlukan untuk penjagaan alam sekitar dan kebersihan awam

DALAM usaha untuk mengekang penularan pandemik Covid-19 di seluruh dunia, banyak perniagaan yang terpaksa gulung tikar ketika tempoh PKP.

Artikel Lain