Jom Durian Acara 'Lazat' Untuk Kumpul Dana - Rencana | mStar

Jom Durian Acara 'Lazat' Untuk Kumpul Dana

Durian untuk acara ini akan dibawa dari Negeri Sembilan
Durian untuk acara ini akan dibawa dari Negeri Sembilan

ACARA Jom Durian, "Eat All You Can for Charity" bagi mengumpul dana untuk Persatuan Impian Kanak-kanak Malaysia kembali lagi untuk tahun keenam berturut-turut.

Sebanyak tujuh tan durian dari kaki bukit di Negeri Sembilan akan dibawa ke The Summit Subang USJ, memberi peluang kepada orang ramai menikmati 'Raja Buah' sambil mengumpul dana yang amat diperlukan untuk masyarakat.

"Orang ramai boleh membeli tiket berharga RM20 yang membolehkan mereka makan sebanyak yang mampu dalam masa satu jam. Terdapat sehingga 1,500 tiket untuk diperolehi dari sekarang di The Summit Subang USJ.

"Terdapat lima sesi tanpa henti untuk dipilih, bermula dari pukul 2 petang hingga 8 malam pada 18 Ogos," kata naib presiden persatuan Teoh Teik Hoong.

Beliau berkata, semua hasil kutipan dari acara itu akan disalurkan kepada masyarakat untuk membantu memenuhi hasrat kanak-kanak yang sakit di seluruh negara.

"Durian ditaja oleh The Summit, USJ Subang.

"Kami juga menawarkan kepada syarikat meja korporat berharga RM5,000. Setiap meja mempunyai tempat duduk untuk 10 orang dan tiada had masa untuk meja ini. "

"Banyak meja telah ditempah dan kami berharap lebih banyak syarikat tampil ke hadapan untuk menyokong perjuangan kami," kata Teoh, sambil menambah acara itu memberi peluang yang sempurna untuk syarikat-syarikat menjalankan tanggungjawab sosial korporat mereka.

Mereka yang menghadiri acara itu juga akan berpeluang membeli T-shirt edisi khas yang memaparkan hasil kerja karikatur tempatan, Mie.

Tiket kini dijual di Kaunter Informasi, The Summit USJ Subang.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi 03-8023 3493 (Wivien/Debbie).

Lawati halaman Facebook Jom Durian VI di www.facebook.com/CWSMalaysia

Artikel Berikut

Klik

default image

Jom bantu bayar balik pinjaman PTPTN pekerja! Pelepasan cukai antara 7 kelebihan untuk dinikmati majikan

HUBUNGAN majikan dan pekerja ibarat irama dan lagu, kedua-duanya saling memerlukan antara satu sama lain demi kelangsungan operasi syarikat.

default image

Penerima sulung Anugerah Ikon Pesara sebak imbau saat bersama kanak-kanak disleksia – “Persaraan berbaloi... ada jadi pilot, arkitek dan peguam”

KARNIVAL Rasa Sayang (KRS) 2019 anjuran KWAP membuka mata bakal pesara dan pesara untuk bergiat aktif selepas persaraan.

default image

Agenda bumiputera masih keutamaan WKB 2030

STATISTIK oleh Institut Masa Depan Malaysia (Masa), bumiputera berada di bahagian bawah apabila ia berkaitan dengan pemilikan kekayaan dan tahap pendapatan.

default image

WKB 2030 sasar taraf hidup lebih baik untuk rakyat di seluruh negara

WKB2030 adalah pelan 10 tahun yang diperkenalkan kerajaan dalam memastikan Malaysia terus berkembang dengan mampan.

default image

Pakar ekonomi saran Malaysia laksana pembaharuan struktur

HALA tuju perdagangan dan pelaburan global memainkan peranan penting dalam ekonomi terbuka seperti Malaysia.

Artikel Lain