suria

Jom Durian Acara 'Lazat' Untuk Kumpul Dana

Durian untuk acara ini akan dibawa dari Negeri Sembilan
Durian untuk acara ini akan dibawa dari Negeri Sembilan
Durian untuk acara ini akan dibawa dari Negeri Sembilan

ACARA Jom Durian, "Eat All You Can for Charity" bagi mengumpul dana untuk Persatuan Impian Kanak-kanak Malaysia kembali lagi untuk tahun keenam berturut-turut.

Sebanyak tujuh tan durian dari kaki bukit di Negeri Sembilan akan dibawa ke The Summit Subang USJ, memberi peluang kepada orang ramai menikmati 'Raja Buah' sambil mengumpul dana yang amat diperlukan untuk masyarakat.

"Orang ramai boleh membeli tiket berharga RM20 yang membolehkan mereka makan sebanyak yang mampu dalam masa satu jam. Terdapat sehingga 1,500 tiket untuk diperolehi dari sekarang di The Summit Subang USJ.

"Terdapat lima sesi tanpa henti untuk dipilih, bermula dari pukul 2 petang hingga 8 malam pada 18 Ogos," kata naib presiden persatuan Teoh Teik Hoong.

Beliau berkata, semua hasil kutipan dari acara itu akan disalurkan kepada masyarakat untuk membantu memenuhi hasrat kanak-kanak yang sakit di seluruh negara.

"Durian ditaja oleh The Summit, USJ Subang.

"Kami juga menawarkan kepada syarikat meja korporat berharga RM5,000. Setiap meja mempunyai tempat duduk untuk 10 orang dan tiada had masa untuk meja ini. "

"Banyak meja telah ditempah dan kami berharap lebih banyak syarikat tampil ke hadapan untuk menyokong perjuangan kami," kata Teoh, sambil menambah acara itu memberi peluang yang sempurna untuk syarikat-syarikat menjalankan tanggungjawab sosial korporat mereka.

Mereka yang menghadiri acara itu juga akan berpeluang membeli T-shirt edisi khas yang memaparkan hasil kerja karikatur tempatan, Mie.

Tiket kini dijual di Kaunter Informasi, The Summit USJ Subang.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi 03-8023 3493 (Wivien/Debbie).

Lawati halaman Facebook Jom Durian VI di www.facebook.com/CWSMalaysia

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Lain