Pameran hartanah edisi bumiputera bermula 26 Jun ini

PROGRAM terbaharu anjuran StarProperty.my iaitu  Pameran Perumahan Edisi Bumiputera akan berlangsung di AEON Mall Shah Alam bermula 26 Jun sehingga 1 Julai ini.

Pameran selama enam hari itu menawarkan pelbagai pilihan rumah untuk golongan bumiputera yang sedang mencari kediaman impian mereka.

Antara yang ditawarkan, pelbagai jenis rumah yang dibangunkan pemaju terkemuka seperti IJM Land Bhd, ACMAR International, PJ Midtown, Sunsuria Bhd, I & P (ahli Setia), Bandar Setia Alam Sdn Bhd, MCT Bhd dan Naza TTDI.

Menerusi program ini, StarProperty.my turut menjemput  penceramah berpengalaman bagi menyampaikan taklimat berhubung pelaburan hartanah, reka bentuk dalaman atau teknik  menghasilkan pendapatan dari harta sedia ada.

Ia merupakan satu peluang bermanfaat untuk mereka yang berhasrat menimba ilmu dalam aspek berkenaan.

Penceramah yang bakal hadir termasuklah pengarah kreatif Mamyhome Renovation Sdn Bhd, Amin Yussoff, pengasas Khalil Adis Consultancy, Khalil Adi serta pengarang dan jurulatih kewangan, Bella Leana.

Selain itu, pelawat juga berpeluang mengikuti aktiviti seperti Rumah-Rumah Malaysia yang mempamerkan koleksi rumah yang unik dalam bentuk kecil.

Pameran dengan kerjasama MinNature itu membolehkan pelawat  belajar cara-cara untuk menghasilkan rumah mini menerusi kelas DIY yang dianjurkan.

Mereka yang mendaftarkan diri menerusi starproperty.my/onreg pula berpeluang memenangi tiket filem.

Pelawat juga boleh menyertai pertandingan "Snap, Post Win" untuk memenangi pakej kelas MinNature bernilai RM300 atau aktiviti menarik yang lain seperti maze elektrik.

Untuk keterangan lanjut, lawati fair.starproperty.my

starproperty, AEON Mall, Shah Alam

Artikel Sebelum

PJH kibar sayap di luar Putrajaya

Artikel Berikut

Klik

Semua ada! Menu dunia, lokasi menarik lengkapkan pakej Australia... destinasi ‘wish list’ percutian anda

AUSTRALIA bukan sahaja mempunyai pelbagai lokasi menarik tetapi menawarkan pelbagai pilihan makanan halal yang cukup mudah diakses di mana sahaja.

Wow! Usahawan dedah bagaimana SOP mampu jadikan bisnesnya lebih power

FRASA 'SOP' (Prosedur Operasi Standard) telah menjadi buah mulut dalam kalangan rakyat Malaysia sejak PKP (Perintah Kawalan Pergerakan) dimulakan pada bulan Mac 2020.

Kajian semula tarif IWK amat diperlukan untuk penjagaan alam sekitar dan kebersihan awam

DALAM usaha untuk mengekang penularan pandemik Covid-19 di seluruh dunia, banyak perniagaan yang terpaksa gulung tikar ketika tempoh PKP.

Ayuh utamakan keselamatan pekerja! Jom sasar kurangkan kecederaan, penyakit di tempat kerja

KESELAMATAN dan kesihatan dalam kalangan pekerja perlu sentiasa menjadi keutamaan.

Bandar unik, gaya hidup masa kini... Inilah keistimewaan Putrajaya

PUTRAJAYA bakal menjadi bandar seimbang yang bukan sahaja menumpukan aspek pentadbiran kerajaan, bahkan sektor swasta.

Artikel Lain