'Sayonara' Tora Aman

DORAEMON... siapa yang tidak kenal dengan karakter kucing robot dari masa depan yang terkenal dengan kantong ajaibnya dan selalu digunakan bagi membantu sahabat baiknya Nobita.

Ia juga merupakan antara watak kartun yang menjadi kegilaan bukan sahaja kanak-kanak malah golongan dewasa sehingga ada yang sanggup berhabisan ribuan ringgit bagi mengumpul koleksi komik karya kartunis dari Jepun, Fujiko F. Fujio.

Bagaimanapun, berita penutupan penerbitan Tora Aman yang menjadi tular di media sosial beberapa minggu ni membuatkan peminat setia komik- komik ini tidak melepaskan peluang mendapatkan koleksi terbitan syarikat ini.

Ikuti laporan penuh yang disediakan wartawan mStar Online, Azlina Mazli.

Tora Aman, Doraemon

Artikel Sebelum

Klik

Semuanya di hujung jari anda... bawakan senyuman buat mereka yang kurang bernasib baik, itulah kempen Raya HLB

HONG Leong Bank dan Hong Leong Islamic Bank (HLB atau Bank) memperkenalkan kempen 'Jauh Di Mata, Dekat Di Hati' sebagai salah satu usaha membantu golongan kurang bernasib baik.

Jom senyum bersama tersayang sambil menonton banyak pilihan prabayar sepanjang Ramadan, Syawal... hanya di NJOI Prepaid!

TIGA pilihan pek baharu bersama 16 saluran ala-carte untuk pelanggan NJOI sepanjang Syawal ini.

Sedih tak dapat beraya di kampung? Jom hidupkan suasana raya, menu Syawal boleh dihidang di mana-mana... Pek Ceria Raya kan ada!

TAK dapat balik kampung! Barangkali begitulah yang luahan dan keluhan kebanyakan kita yang menyambut 1 Syawal kali ini.

Tak ada idea nak masak apa? Ini 5 program memasak menarik untuk anda tune in, no.2 paling kecoh!

LIMA program masakan terbaik yang boleh anda tonton secara streaming di Astro GO

Artikel Lain