Pengarang | mStar

Pengarang

'Saya & Neelofa Tidak Pernah Bergaduh' - Fattah Amin

PELAKON Fattah Amin menjelaskan tidak timbul isu dia bergaduh dengan aktres Neelofa selepas dia  dikatakan mempunyai hubungan cinta dengan seorang aktres berdarah campuran baru-baru ini.

TN50: Ekonomi Digital, Identiti dan Kebajikan Rakyat Antara Aspirasi Belia

TRANSFORMASI dalam bidang ekonomi digital, identiti dan kebajikan rakyat antara yang menjadi aspirasi yang diusulkan  belia menerusi wawancara dua hala dengan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak pada sesi Dialog Perdana Transformasi Nasional 50 (TN50) malam tadi.

Noh Gesa Pemilik Kediaman Bertingkat Lunas Hutang Penyelenggaraan

PESURUHJAYA bangunan (COB) di seluruh negara, terutamanya di Selangor diarah meneliti isu tunggakan yuran penyelenggaraan kediaman bertingkat.

Kempen Selangor Bebas Plastik:Noh Anggap Undang-Undang 'Kongkalikong'


TAN Sri Noh Omar hari ini membidas undang-undang yang dilaksanakan kerajaan negeri Selangor apabila rakyat kini dibebankan dengan caj minima 20 sen untuk setiap unit beg plastik.


Pramugara Miliki Bakat Tiru Pelbagai Loghat Global

JIKA sebelum ini tular mengenai 'King Coco tak reti cakap melayu', yang menerima kritikan ramai, namun berbeza buat seorang pramugara yang viral di Twitter selepas memuatnaik video membuat pesanan minuman melalui khidmat pandu lalu sebuah kafe terkemuka , di Senai, Johor, baru-baru ini.

BSN Beri Peluang Rakyat Malaysia Jadi Jutawan

BATU PAHAT: Seorang nenek berusia 64 tahun menjadi jutawan selepas diumumkan sebagai pemenang bagi Cabutan Istimewa bagi bulan November Sijil Simpanan Premium Bank Simpanan Nasional (BSN SSP), baru-baru ini

BSN Bakal Lahir 12 Jutawan Tahun Depan

BATU PAHAT: Bank Simpanan Nasional (BSN) membuka tirai tahun baharu 2017 dengan menawarkan peluang lebih luas kepada orang ramai untuk bergelar jutawan selepas mengumumkan kempen baharu iaitu 12 Juta Ringgit, 12 Jutawan, 12 Bulan. 

Ais Krim Bunga Ros Pemikat Hati Wanita

JIKA dahulu bunga dan coklat sering dikaitkan sebagai umpan untuk memikat hati wanita.

Dego Ride, Teksi Motosikal Di Lembah Klang

SELEPAS teksi, uber dan grab, kini muncul satu lagi perkhidmatan terkini di ibu negara dan ia dikenali sebagai Dego Ride.

Keunikan Fabrik, Kraf Serat Daun Nenas

BUKAN sahaja rasanya manis bersari, nenas atau nama saintifiknya ananas comusus turut mempunyai fungsi lain terutama pada daunnya.