Jurulatih peribadi terpaksa guna kemudahan parkir keluarga kerana badan sado sangat - “Tak peduli apa orang kata… saya tersepit!” - Dunia | mStar

Jurulatih peribadi terpaksa guna kemudahan parkir keluarga kerana badan sado sangat - “Tak peduli apa orang kata… saya tersepit!”

Chris menunjukkan bagaimana dia sukar untuk keluar dari keretanya sekiranya meletakkan kenderaan di parkir biasa. Foto Britain’s Parking Hell 2020

SEORANG jurulatih peribadi mendakwa dia tiada pilihan untuk menggunakan kemudahan parkir khusus buat ibu bapa dan kanak-kanak kerana badannya sangat sasa.

Chris Goodwin berkata, dia sentiasa memilih ruang lebih luas bagi membolehkan badannya yang besar itu keluar dari kenderaannya.

"Saya seorang juara model berotot. Saya seperti beast.

"Walaupun ada kemudahan parkir, saya tidak pernah menggunakannya.

"Saya hanya pergi meletakkan kenderaan di kawasan parkir ibu bapa dan kanak-kanak.

"Walaupun saya seorang, saya sentiasa buat," katanya.

Menurut Chris, dia tidak mempedulikan apa yang orang lain fikir terhadapnya.

"Saya akan buat apa yang saya mahu.

"Tak muat kalau saya keluar kereta, saya terlalu besar," tambahnya.

Dia kemudian merakamkan dirinya cuba untuk keluar dari kereta di kawasan parkir biasa, dan mendakwa: "Saya tersepit! Saya sebenarnya tersepit!" - Metro

parkir , sasa , sado , tersepit

Artikel Berkaitan

Klik

default image

Bandar unik, gaya hidup masa kini... Inilah keistimewaan Putrajaya

PUTRAJAYA bakal menjadi bandar seimbang yang bukan sahaja menumpukan aspek pentadbiran kerajaan, bahkan sektor swasta.

default image

Tiga tahun penuh derita, pernah diburu ah long... Dr Azizan kongsi cerita pahit sebelum tubuhkan RichWorks – “Kalau berjaya sahaja tapi tak bantu orang untuk berjaya, saya tak puas”

PAKAR Pemasaran No. 1 Asia dan Mentor Keusahawanan, Dr Azizan Osman berkongsi kisah suka dukanya sebelum berada di tahapnya sekarang, sewaktu program NUH2020.

Artikel Lain