Model dianggap 'mental' idam anak kulit hitam selepas suntik melanin untuk tukar 'bangsa'

-foto ITV

MARTINA Big dan suaminya Michael menyertai Holly Willoughby dan John Barrowman dalam rancangan TV 'This Morning' untuk bercakap tentang bagaimana dia telah mengubah 'bangsa' dan mungkin akan melahirkan bayi kulit hitam.

Model Jerman itu, yang mula mengambil suntikan melanin dua tahun lalu untuk mengubah dirinya daripada seorang wanita kulit putih kepada seorang wanita kulit hitam mendedahkan banyak perubahan fizikal yang telah berlaku terhadap dirinya.

Dia memberitahu penonton: "Kulit saya semakin gelap dan rambut nampak berubah menjadi semakin gelap dan kerinting."

Selain mengaku dirinya kini adalah wanita berkulit hitam, Martina mendedahkan bagaimana doktor berkata dia dan suaminya mungkin dapat melahirkan anak berkulit hitam walaupun pada asalnya masing-masing berkulit putih.

Martina dan suaminya. -foto Rex

"Ya, mereka kata anak-anak saya mungkin berkulit hitam," kata Martina.

"Kami tak ada rancangan, tetapi saya berbincang dengan doktor untuk mengetahui sama ada badan saya dalam keadaan baik, adakah saya dapat menyusu, bagaimana rupa bayi saya nanti."

"Saya cuba berfikir secara genetik bagaimana ia akan menjadi sesuatu yang mungkin," Holly mencelah.

"Jika kamu melahirkan anak berkulit putih, adakah anda akan fikir ia tidak berkaitan dengan kamu?."

"Tidak," jawab Martina.

"Ia adalah campuran Michael dan saya. Saya pasti ia akan berkulit hitam, atau coklat susu atau cerah sikit, tak mengapa," katanya.

Penonton benar-benar terkejut dengan kenyataannya yang membayangkan dia akan mendapat anak berkulit hitam dan mengecam komennya tentang warna kulit coklat susu untuk anaknya yang belum lahir.

Antara komen di Twitter: "OMG, kulit bayi akan jadi warna hitam atau coklat susu?! Langsung tiada rasa hormat? Benar-benar mental." -MetroUK

suntik, melanin, kulit hitam

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Klik

Ayuh utamakan keselamatan pekerja! Jom sasar kurangkan kecederaan, penyakit di tempat kerja

KESELAMATAN dan kesihatan dalam kalangan pekerja perlu sentiasa menjadi keutamaan.

Wow! Usahawan dedah bagaimana SOP mampu jadikan bisnesnya lebih power

FRASA 'SOP' (Prosedur Operasi Standard) telah menjadi buah mulut dalam kalangan rakyat Malaysia sejak PKP (Perintah Kawalan Pergerakan) dimulakan pada bulan Mac 2020.

Kajian semula tarif IWK amat diperlukan untuk penjagaan alam sekitar dan kebersihan awam

DALAM usaha untuk mengekang penularan pandemik Covid-19 di seluruh dunia, banyak perniagaan yang terpaksa gulung tikar ketika tempoh PKP.

Covid-19: Seminar Dr Azizan diteruskan secara online, tapi auranya ‘fuhhh’ macam buat dalam dewan besar - “Kami tak nak tangguh kejayaan anda”

PENULARAN wabak Covid-19 semakin meruncing berikutan peningkatan mendadak jumlah kes jangkitan virus itu di Malaysia.

Semua ada! Menu dunia, lokasi menarik lengkapkan pakej Australia... destinasi ‘wish list’ percutian anda

AUSTRALIA bukan sahaja mempunyai pelbagai lokasi menarik tetapi menawarkan pelbagai pilihan makanan halal yang cukup mudah diakses di mana sahaja.

Artikel Lain