Wanita Rusia Tawar Khidmat Panaskan Tilam Lelaki Bujang

SEORANG remaja perempuan Rusia tampil dengan idea unik untuk menjana pendapatan apabila menawarkan perkhidmatan memanaskan tilam bagi golongan lelaki bujang.

Viktoria Ivachyova, 21, mengenakan bayaran sebanyak 4,900 rubi (RM363) semalam atau 102,700 rubi (RM7,525) sebulan hanya untuk baring di atas tilam pelanggannya bagi memastikan ianya panas.

Malah kebiasaannya, Ivachyova akan berbaring selama sejam untuk memanaskan tilam tersebut menggunakan tenaga positif sebelum pelanggannya dapat tidur dengan nenyak.

Percaya atau tidak, remaja itu sudah memiliki 10 pelanggan dan jumlah tersebut dijangka meningkat susulan publisiti percuma yang diberikan media selepas perkhidmatannya itu dilaporkan kepada umum.

Bagi menghadapi permintaan yang tinggi, Ivachyova sudah membentuk sepasukan 'wanita pemanas tilam' untuk melaksanakan tugas tersebut.

Perkhidmatan yang ditawarkan Ivachoya tidak melibatkan sebarang sentuhan fizikal dengan pelanggannya.

Malah dia turut membawa alat keselamatan 'butang panik' untuk menghubungi pihak berkuasa jika pelanggannya cuba melakukan perkara buruk ke atas dirinya.

Viktoria Ivachyova

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Maut Dipukul Guru Akibat Tidak Tahu Membaca

Klik

Ayuh utamakan keselamatan pekerja! Jom sasar kurangkan kecederaan, penyakit di tempat kerja

KESELAMATAN dan kesihatan dalam kalangan pekerja perlu sentiasa menjadi keutamaan.

Wow! Usahawan dedah bagaimana SOP mampu jadikan bisnesnya lebih power

FRASA 'SOP' (Prosedur Operasi Standard) telah menjadi buah mulut dalam kalangan rakyat Malaysia sejak PKP (Perintah Kawalan Pergerakan) dimulakan pada bulan Mac 2020.

Semua ada! Menu dunia, lokasi menarik lengkapkan pakej Australia... destinasi ‘wish list’ percutian anda

AUSTRALIA bukan sahaja mempunyai pelbagai lokasi menarik tetapi menawarkan pelbagai pilihan makanan halal yang cukup mudah diakses di mana sahaja.

Kajian semula tarif IWK amat diperlukan untuk penjagaan alam sekitar dan kebersihan awam

DALAM usaha untuk mengekang penularan pandemik Covid-19 di seluruh dunia, banyak perniagaan yang terpaksa gulung tikar ketika tempoh PKP.

Bandar unik, gaya hidup masa kini... Inilah keistimewaan Putrajaya

PUTRAJAYA bakal menjadi bandar seimbang yang bukan sahaja menumpukan aspek pentadbiran kerajaan, bahkan sektor swasta.

Artikel Lain