Wartawan TV Terbunuh Di Syria

TEHRAN: Seorang wartawan wanita daripada Press TV dibunuh penembak curi manakala Ketua Biro Dansyik saluran Al-Alam cedera di ibu negara Syria pada Raba, kata kadua-dua majikan mereka.

"Koresponden Press TV, Maya Nasser dibunuh penembak curi di ibu negara Syria, Damsyik," kata Press TV dalam buletin terkini yang disiarkan menerusi laman web berita mereka.

Kedua-dua Press TV dan Al-Alam berkata di laman web mereka bahawa Ketua Biro Dansyik, Hussein Mortada iaitu seorang warga negara Lubnan telah cedera. AFP

Artikel Sebelum

Wartawan TV Terbunuh Di Syria

Artikel Berikut

Arkitek Terkemuka Australia Lawat KL

Klik

Covid-19: Seminar Dr Azizan diteruskan secara online, tapi auranya ‘fuhhh’ macam buat dalam dewan besar - “Kami tak nak tangguh kejayaan anda”

PENULARAN wabak Covid-19 semakin meruncing berikutan peningkatan mendadak jumlah kes jangkitan virus itu di Malaysia.

Wow! Usahawan dedah bagaimana SOP mampu jadikan bisnesnya lebih power

FRASA 'SOP' (Prosedur Operasi Standard) telah menjadi buah mulut dalam kalangan rakyat Malaysia sejak PKP (Perintah Kawalan Pergerakan) dimulakan pada bulan Mac 2020.

Kajian semula tarif IWK amat diperlukan untuk penjagaan alam sekitar dan kebersihan awam

DALAM usaha untuk mengekang penularan pandemik Covid-19 di seluruh dunia, banyak perniagaan yang terpaksa gulung tikar ketika tempoh PKP.

Semua ada! Menu dunia, lokasi menarik lengkapkan pakej Australia... destinasi ‘wish list’ percutian anda

AUSTRALIA bukan sahaja mempunyai pelbagai lokasi menarik tetapi menawarkan pelbagai pilihan makanan halal yang cukup mudah diakses di mana sahaja.

Ayuh utamakan keselamatan pekerja! Jom sasar kurangkan kecederaan, penyakit di tempat kerja

KESELAMATAN dan kesihatan dalam kalangan pekerja perlu sentiasa menjadi keutamaan.

Artikel Lain