Pertembungan Tiga Heroin Dalam 'Dewi Lasak' - Hiburan | mStar

Pertembungan Tiga Heroin Dalam 'Dewi Lasak'

Pengarah Pierre bersama dua peneraju utama, Bella Dally dan Atikah Suhaime.
Pengarah Pierre bersama dua peneraju utama, Bella Dally dan Atikah Suhaime.

PETALING JAYA: Siri terbaharu slot Aksi iaitu Dewi Lasak menyaksikan pertembungan tiga heroin iaitu Intan Ladyana, Bella Dally dan Atikah Suhaime yang tampil dengan elemen lasak dan romantik.

Diarahkan oleh Pierre Andre, Dewi Lasak mengisahkan tentang tiga adik-beradik iaitu Seri (Intan), Dewi (Bella) dan Qistina (Atikah) yang dibesarkan oleh bapa tunggal mereka, Jiman (Lokman Ghani).

Meskipun tiga beradik ini dibesarkan bersama-sama sejak kecil namun personaliti mereka amat berbeza dengan penampilan mereka.

Drama terbitan MIG Production itu turut membariskan pelakon seperti Azwan Kombos (Faiz), Bil Azali (Izani Badarudin), Niezam Zaidi (Akil Rahmad), Amran Ismail (Joshua Azmi), Lokman Ghani (Jiman), Along Ezendy (Tony) dan ramai lagi.

Ia bakal bersiaran bermula 26 Jun ini, setiap hari Rabu pukul 9.00 malam menerusi slot Aksi di TV3.

Seri merupakan kakak sulung dan bekerja sebagai wartawan jenayah. Seri mempunyai raut wajah yang jelita tetapi dia seorang yang tegas dan amat sensitif dengan isu wanita.

Dewi adik kedua yang mempunyai sifat tomboy, sememangnya tidak suka berdandan. Walaupun sikapnya agak lasak, namun Dewi seorang yang setia dan dia sedang menjalinkan hubungan cinta dengan Izani.

Qistina pula adik bongsu yang manja dan masih lagi menuntut pengajian di sebuah kolej. Qistina pernah menjadi mangsa ragut dan sejak itu dia telah mendaftar diri di sebuah kelas karate untuk menggilap keupayaan bertarungnya.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Pierre Andre Sah Bergelar Suami

Artikel Berkaitan

Artikel Lain