Sherry Ibrahim Minta Tidak Dikaitkan Dengan Ashraf Muslim - Hiburan | mStar

Sherry Ibrahim Minta Tidak Dikaitkan Dengan Ashraf Muslim

Sherry Ibrahim
Sherry Ibrahim

PETALING JAYA: Pelakon Sherry Ibrahim berharap namanya tidak lagi dikaitkan dengan aktor Ashraf Muslim, 32, lebih-lebih lagi kedua-dua mereka tidak lagi mempunyai apa-apa hubungan sejak putus cinta kira-kira empat tahun lalu.

Sherry, 30, berkata, dia juga enggan dikaitkan dengan kontroversi yang mendakwa Ashraf yang juga pengamal perubatan Islam itu akan berkahwin lagi memandangkan urusan itu tiada kaitan dengan dirinya.

"Jujurnya, saya tidak membaca gosip-gosip di media dan saya tidak mahu mengambil tahu tentang perkara itu.

"Apabila pihak media meminta saya komen tentang isu Ashraf mahu kahwin dua, saya tak boleh nak komen sebab ia tiada kaitan dengan diri saya.

"Lagipun itu hal adalah urusan rumah tangga dia yang saya rasa ia tidak elok untuk saya memberi sebarang pandangan," katanya.

Sherry ditemui pada pelancaran drama arahannya iaitu Teduhan Kasih di Sri Pentas TV3 di sini, Rabu.

Baru-baru ini, Ashraf dikatakan telah ke mahkamah Syariah untuk mengambil borang permohonan berpoligami.

Bagaimanapun Ashraf enggan memberi komen tentang hal tersebut tetapi sebuah akhbar pada Rabu melaporkan seorang wanita bernama Sakinah telah mendedahkan bahawa isteri pelakon tersebut iaitu Noor Dayana Lokman, 26, sudi untuk bermadu.

Ashraf telah bernikah dengan Noor Dayana pada 30 Ogos 2011 di Mekah, Arab Saudi. Tambah Sherry, dia berharap tidak dikaitkan lagi dengan aktor itu lebih-lebih lagi dia kini sudah pun memiliki kekasih.

Katanya, kekasihnya itu merupakan seorang lelaki Mauritius yang dikenalinya ketika bertugas sebagai pramugari sejak setahun lalu di syarikat penerbangan Qatar Airways.

"Saya sudah ada kekasih dan kami telah menjalinkan hubungan sejak setahun lalu.

"Bagaimanapun saya tak boleh nak ceritakan siapa dia. Cukuplah yang orang tahu saya sudah berpunya," tuturnya.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel

Zidane, Lampard calon utama ganti Sarri