Shakira Disaman Bekas Kekasih RM300 Juta

Shakira tidak pernah mengambil Antonio sebagai pengurusnya.
Shakira tidak pernah mengambil Antonio sebagai pengurusnya.
Shakira tidak pernah mengambil Antonio sebagai pengurusnya.

BEKAS kekasih kepada Shakira iaitu Antonio de la Rua telah memfailkan saman berjumlah RM300 juta (USD$100 juta) terhadap penyanyi itu.

Antonio mendakwa dia telah bertindak sebagai pengurus dan berjaya menaikkan nama Shakira sepanjang 11 tahun mereka bekerjasama.

Bagaimanapun dalam satu dokumen balasan terhadap saman itu, Shakira, 36, berkata, semasa dia bertemu dengan Antonio pada tahun 2000 namanya telah dikenali di seluruh dunia dan tidak pernah melantik lelaki itu sebagai pengurusnya.

Dalam dokumen itu juga, Shakira memberitahu pada tahun 2006 mereka ada menandatangani satu perjanjian yang mengatakan jika mereka berpisah, kedua-dua mereka tidak boleh membuat sebarang tuntutan terhadap harta masing-masing.

Pun begitu, Shakira tidak menafikan Antonio ada membantunya membuat beberapa keputusan dalam kerjayanya semasa mereka bercinta.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Klik

Laksana tanggungjawab perangi Covid-19, sumbangan mega Petronas saat krisis tiada sempadan – “Diharapkan Malaysia lebih kuat dan utuh di masa depan”

DENGAN keadaan yang tidak menentu ketika ini akibat pandemik Covid-19, terdapat keperluan bagi negara untuk bersama-sama menangani penularan wabak itu.

Jom senyum bersama tersayang sambil menonton banyak pilihan prabayar sepanjang Ramadan, Syawal... hanya di NJOI Prepaid!

TIGA pilihan pek baharu bersama 16 saluran ala-carte untuk pelanggan NJOI sepanjang Syawal ini.

Check-out seleksi menyegarkan, menambah nikmatnya tradisi iftar... Kombo Cool Kathira, Cool Bandung memang berbaloi!

COOLBLOG Tradisi Cool Ramadan tampil dengan seleksi minuman Cool Kathira dan Cool Bandung.

Sedih tak dapat beraya di kampung? Jom hidupkan suasana raya, menu Syawal boleh dihidang di mana-mana... Pek Ceria Raya kan ada!

TAK dapat balik kampung! Barangkali begitulah yang luahan dan keluhan kebanyakan kita yang menyambut 1 Syawal kali ini.

Tak ada idea nak masak apa? Ini 5 program memasak menarik untuk anda tune in, no.2 paling kecoh!

LIMA program masakan terbaik yang boleh anda tonton secara streaming di Astro GO

Artikel Lain