suria

Keith Foo Tiada Hubungan Istimewa Dengan Fathia

Keith ingin membina nama sebagai pelakon di Malaysia.
Keith ingin membina nama sebagai pelakon di Malaysia.
Keith ingin membina nama sebagai pelakon di Malaysia.

PETALING JAYA: Pelakon Keith Foo menegaskan dia tidak mempunyai sebarang hubungan istimewa dengan pelakon Fathia dan menganggap wanita itu hanya sebagai rakan biasa.

Keith, 30, memberitahu Fathia mempunyai bakat yang besar selain selesa berkawan dengannya.

Bagaimanapun gandingan mereka dalam drama Dalam Setiap Sujud yang ditayangkan di TV9 baru-baru ini semata-mata atas dasar profesional.

"Fathia seorang wanita yang berbakat dan cantik tetapi itu tidak bererti kami bercinta kerana hubungan itu sekadar kawan sahaja," jelasnya.

Fathia sebelum ini dikatakan sedang dilamun cinta dengan Keith sehinggakan dia dikatakan sanggup menolak cinta seorang kerabat.

Dalam pada itu, Keith berkata, dia menganggap gosip melibatkan golongan artis adalah lumrah dalam bidang ini dan sudah menjangkakan akan dikaitkan dengan berita seperti itu.

Malah katanya, pengalaman berlakon selama 10 tahun di Indonesia telah banyak mengajarnya untuk menghadapi cerita-cerita kurang enak apabila berkaitan dengan peribadi.

"Tidak perlu cepat melatah kerana ia adalah perkara biasa dan telah menjadi lumrah dalam bidang ini," ujarnya ringkas.

Sementara itu, Keith memberitahu dia kini tidak mempunyai sebarang hubungan dengan mana-mana wanita selain mahu memberi fokus kepada kerjaya lakonannya yang baru bertapak di Malaysia.

Tidak mahu mengulas mengenai perpisahannya dengan bekas kekasih, Tyas Mirasih, Keith berharap kerjaya seninya akan berjalan lancar mengikut perancangan yang telah disusun oleh pihak pengurusannya, Astro Talent.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Aizat Akui Sedang Dekati Zee Avi

Artikel Lain