Diddy Hirdy Bakal Timang Bayi Perempuan - Hiburan | mStar

Diddy Hirdy Bakal Timang Bayi Perempuan

Diddy ketika menjual kek coklat untuk mengumpul dana badan perlindungan kanak-kanak di Great Estern Mall, Sabtu. - Foto oleh MOHD SAHAR MISNI
Diddy ketika menjual kek coklat untuk mengumpul dana badan perlindungan kanak-kanak di Great Estern Mall, Sabtu. - Foto oleh MOHD SAHAR MISNI

KUALA LUMPUR: Penyanyi Diddy Hirdy mengesahkan bakal menimang bayi perempuan pada Januari depan.

Menurut penyanyi lagu Genggam dan Biar Diddy Sambung ini, isterinya, Allen Nor Azah Musa sedang hamil lapan bulan dan dijangka bersalin pada 12 Januari 2011.

Setakat ini, Diddy telah mempunyai nama untuk bayi sulungnya namun mahu merahsiakan sehingga anaknya itu dilahirkan.

“Sekarang saya sudah membeli semua kelengkapan untuk bayi, cuma membuat persediaan mental kerana apabila mempunyai anak cabaran semakin besar.

“Sedikit-sebanyak, saya sudah menggalas tanggungjawab sebagai suami seperti membantu isteri menjemur baju dan selepas ini perlu memikul tanggungjawab sebagai bapa pula,” ujarnya semasa menjual kek coklat untuk mengisi dana amal badan perlindungan kanak-kanak di Great Estern Mall, Sabtu.

Diddy dan Allen bernikah pada 6 Februari 2010.

Dalam perkembangan lain, Diddy akan terlibat dengan teater muzikal Terima Kasih Cinta. Ini merupakan teaternya yang kedua selepas teater Lorong Blues.

Selain itu, dia sibuk dengan rakaman album kedua.

Artikel Sebelum

98 Adegan Awan Dania 3 Di Australia

Artikel Berikut

Hadiah Pertunangan Noh (Hujan)

Artikel Berkaitan

default image

Tina Talisa Bijak Tepis Gosip

default image

Once Tarik Diri Dari Dewa 19

Artikel Lain