Untuk Jadi James Bond, Robbert Pattinson Tidak Kuat Lari - Hiburan | mStar

Untuk Jadi James Bond, Robbert Pattinson Tidak Kuat Lari

MUNGKIN buat semua aktor Inggris, salah satu prestasi terbaik dalam karier mereka adalah ketika terpilih menjadi pelakon watak James Bond.

Keinginan yang sama juga diungkapkan oleh Robert Pattinson walaupun dia menyadari bahawa dia mempunyai kelemahan untuk berlakon watak itu.

"Saya akan memainkan watak James Bond. Mungkin dalam beberapa tahun lagi. apa yang saya fikirkan?" kata Robert Pattinson ketika ditanya adakah dirinya tidak ingin membawa watak James Bond seperti Daniel Craig dan Pierce Brosnan.

"Jika saya ingin melakonkan watak itu, tentu banyak hal yang harus dipertimbangkan.

"Saya tidak boleh berlari dengan baik jadi mungkin itu adalah masalah saya kalau ingin memainkan watak James Bond," jelasnya seperti dipetik dari Splash News.

Walaupun mempunyai kelemahan tersendiri untuk memegang watak James Bond, aktor muda ini masih menerima banyak tawaran berlakon. Ditambah keinginannya untuk mengeluarkan album dalam waktu dekat ini.

Artikel Sebelum

Artikel Berkaitan

Klik

default image

TVET ada potensi besar untuk kerjaya masa depan, ini lepasan SPM perlu tahu untuk jadi graduan ‘terhangat di pasaran’

HEBAT calon-calon SPM tahun 2019 apabila pencapaian mereka lebih baik berbanding tahun sebelumnya.

default image

Covid-19: Seminar Dr Azizan diteruskan secara online, tapi auranya ‘fuhhh’ macam buat dalam dewan besar - “Kami tak nak tangguh kejayaan anda”

PENULARAN wabak Covid-19 semakin meruncing berikutan peningkatan mendadak jumlah kes jangkitan virus itu di Malaysia.

Artikel Lain