Sweetnya! Eyka Farhana, Akhyar Rashid berbalas pantun ucap ‘I love you’

Pelakon Eyka Farhana dan pemain bola sepak JDT Akhyar Rashid mencuri perhatian netizen selepas berbalas pantun di Instagram.

HUBUNGAN istimewa antara pelakon Eyka Farhana dan pemain bola sepak Johor Darul Takzim (JDT) Akhyar Rashid dilihat semakin serius apabila kedua-dua mereka berani meluahkan ucapan I love you secara terbuka di media sosial.

Eyka menerusi laman sosial Instagramnya turut memuat naik foto dia bersama seorang lelaki dari belakang yang dipercayai Akhyar dengan memakai baju bercorak sama.

ARTIKEL BERKAITAN: Akhyar Rashid gelabah peminat sebar foto mesra dengan artis - “Sekarang ni macam-macam orang dah kutuk saya dan Eyka Farhana”

Diruangan komen tersebut Akhyar menulis pantun romantik kepada pelakon berkenaan.

"Buat pondok dari kayu, saya nak cakap I love you," tulis Akhyar.



Akhyar berkongsi foto di Instagram dengan baju bercorak sama.

"Ini yang lemah ni. Belai rambut nampak kutu, I love you too," jawab Eyka.

Aksi pasangan itu mendapat perhatian netizen yang turut membalas komen Akhyar dengan pantun-pantun lucu.

"Pergi kedai jumpa nyonya, dia I punya.

"Lahir bulan Mac, I love you so much.



Beberapa foto mesra Eyka dan Akhyar pernah tular sebelum ini.

"Makan ayam minum air, dah lemah lepas tu cair," komen beberapa pengikut Eyka.

Sebelum ini, beberapa keping foto mesra serta boomerang Akhyar dengan Eyka ketika bercuti di sebuah destinasi percutian popular di luar negara tersebar di laman sosial.

Rentetan dari insiden tersebut, Akhyar tampil bersuara dan meminta peminatnya tidak lagi berkongsi aksi mesra pasangan itu.

Pasangan itu dilihat menghabiskan masa bersama beberapa rakan lain pada Disember lalu.

Eyka bagaimanapun memadam foto-foto mesra berkenaan selepas menerima kecaman netizen.

Nak macam-macam info? Join grup Telegram mStar!

Eyka Farhana, Akhyar Rashid

Artikel Berkaitan

Klik

Semua ada! Menu dunia, lokasi menarik lengkapkan pakej Australia... destinasi ‘wish list’ percutian anda

AUSTRALIA bukan sahaja mempunyai pelbagai lokasi menarik tetapi menawarkan pelbagai pilihan makanan halal yang cukup mudah diakses di mana sahaja.

Kajian semula tarif IWK amat diperlukan untuk penjagaan alam sekitar dan kebersihan awam

DALAM usaha untuk mengekang penularan pandemik Covid-19 di seluruh dunia, banyak perniagaan yang terpaksa gulung tikar ketika tempoh PKP.

Ayuh utamakan keselamatan pekerja! Jom sasar kurangkan kecederaan, penyakit di tempat kerja

KESELAMATAN dan kesihatan dalam kalangan pekerja perlu sentiasa menjadi keutamaan.

Covid-19: Seminar Dr Azizan diteruskan secara online, tapi auranya ‘fuhhh’ macam buat dalam dewan besar - “Kami tak nak tangguh kejayaan anda”

PENULARAN wabak Covid-19 semakin meruncing berikutan peningkatan mendadak jumlah kes jangkitan virus itu di Malaysia.

Wow! Usahawan dedah bagaimana SOP mampu jadikan bisnesnya lebih power

FRASA 'SOP' (Prosedur Operasi Standard) telah menjadi buah mulut dalam kalangan rakyat Malaysia sejak PKP (Perintah Kawalan Pergerakan) dimulakan pada bulan Mac 2020.

Artikel Lain