suria

Kerana Sifatnya Seksi Dan Manja, Elly Tak Hirau Digelar Simbol Seks

Elly Mazlein tidak kisah sekiranya ada pihak melabelnya sebagai simbol seks. Foto SYAZANA ABD SHUKUR

PELAKON dan penyanyi Elly Mazlein tidak peduli sekiranya ada pihak meletakkan label simbol seks kepada dirinya hanya kerana imej seksi selain personalitinya yang manja.

Kata pemilik nama sebenar Sharifah Aida Mazlina Syed Hanafi, 38, ini dia bukan seorang individu yang sensitif apabila ada pihak lain yang cuba menjentik kesabarannya dengan pelbagai kata-kata fitnah.

"Nak kata simbol seks ke, kecam ke... lantaklah. Saya tidak boleh tutup mulut orang tentang apa yang mereka ingin katakan tentang saya.

"Saya pun bukanlah seorang yang cepat sensitif dengan perkara-perkara negatif dan apa yang betul kita ambil untuk kebaikan, selebihnya biarlah ia dibawa angin lalu," katanya.

ARTIKEL BERKAITAN: Buah Dada Besar Kerana Rezeki Punyai Susu Kata Elly Mazlein

Pengalaman 20 tahun dalam bidang seni mematangkan Elly.

Elly Mazlein menghadapi kontroversi terbaharu selepas dia terbuka berbicara mengenai buah dadanya yang kelihatan besar dan luar biasa yang disebabkan menyusukan anak dan bukan kerana pembedahan.

Dalam pada itu, Elly berkata, ketahanannya yang kalis dengan kata-kata nista masyarakat itu mungkin disebabkan sudah lali dengan asam garam sebagai anak seni yang dilaluinya sepanjang 20 tahun kariernya.

Malah kata Elly, sebelum ini ada perkara lebih teruk yang terpaksa dihadapinya berbanding dengan kata-kata tidak bermakna netizen terhadapnya.

"Pengalaman banyak mengajar saya. Mungkin dulu akan cepat 'sentap' kalau ada orang mengata tetapi lama kelamaan perkara itu saya sudah lali.

"Status saya sebagai ibu juga membuatkan saya tak peduli lagi apa orang kata kerana ada banyak perkara lain yang perlu saya beri perhatian," katanya.

Bagaimanapun kata Elly, dia hanya akan memberi reaksi sekiranya ada pihak cuba menyentuh tentang keluarga dan anak perempuannya, Putri Sara Sefhia yang kini berusia dua tahun.

Elly bergandingan dengan Haziq sebagai hos Mentor Otai.

Kata Elly, disebabkan perkara itu juga, sejak setahun lalu dia tidak lagi memuat naik gambar anaknya itu di laman sosial kerana ingin menjaga privasi kanak-kanak itu.

"Cukuplah saya sahaja yang banyak drama dan tidak perlu melibatkan anak saya pula.

"Sebab itulah saya tidak lagi memuat naik gambarnya di laman sosial kerana ingin mengelak dia menjadi mangsa kecaman selain ingin memberikannya privasi dan menjalani kehidupan biasa seperti kanak-kanak lain," katanya.

Dalam perkembangan lain, Elly berkata, 2018 banyak memberi impak positif kepada kariernya termasuk dia diberi kepercayaan untuk mengendalikan program Mentor Otai di TV3.

Elly Mazlein

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Artikel Lain