suria

Hati Maria Farida Belum Terbuka Soal Calon Suami

Maria Farida
PETALING JAYA: Pelakon Maria Farida masih belum terbuka hati untuk menerima mana-mana lelaki dalam hidupnya kerana terlalu memilih dalam menjalinkan hubungan cinta. 

Maria, 45, berkata, biarpun ramai yang cuba memikat hatinya tetapi pengalaman lalu memberi pengajaran agar dia lebih berhati-hati.

“Saya belum bersedia untuk mempunyai suami kerana masih tiada teman yang istimewa biarpun ramai yang cuba memikat hati saya.

“Mungkin saya terlalu cerewet disebabkan pengalman lepas dan berasa serik, takut serta susah nak percayakan orang,” katanya kepada mStar Online.

Maria Farida

Selain itu, Maria berkata anak lelakinya ada menyatakan hasrat untuk menerima ayah tetapi dia perlukan masa bagi memilih lelaki yang sesuai.

Tambah Maria, perkahwin bukan sesuatu perkara yang mudah dan dia tidak boleh memilih lelaki sebarangan untuk dijadikan suami.

“Anak saya ada juga bertanya mengenai perkara ini memandangkan dia anak tunggal tetapi takkan saya nak kahwin dengan orang yang baru dikenali dan tidak sesuai.

“Saya memang nak berikan yang terbaik untuk anak saya tetapi masih belum jumpa lelaki yang mampu menjadi ayah yang baik,” katanya.

Sementara itu, Maria menggangap anaknya, Mizan Ashley yang baru sahaja menyambut hari lahir yang ke 18 adalah teman terdekatnya.

Maria berkata anaknya dianggap sebagai kawan rapat kerana sering menghabiskan masa untuk melepak bersama.

Dalam perkembangan lain, Maria akan tampil dalam drama bersiri Fajar Di Bukhara yang akan ditayangkan sempena bulan Ramadan di Tvi dan TV2.

Maria juga turut berlakon di dalam tiga filem yang masih belum ditayangkan iaitu Showdown The Movie, Anak Mami Nasi Kandar dan Kuntilanak (filem Indonesia).

Maria Farida

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Dayang Juara 'Ceria Popstar 3'

Artikel Lain