Pengarang | mStar

Pengarang

Jom Serbu Bufet Bajet RM19.90

MUNGKIN jarang kita mendengar bufet Ramadan dengan harga yang begitu murah, sedangkan restoran ataupun hotel masih lagi bersaing antara satu sama lain dengan tawaran yang istimewa mencecah lebih RM100 seorang.

“Awesome Bola” Semarakan Euro 2016

BERSEMPENA dengan kehangatan EURO:2016, Petronas menawarkan pelbagai hadiah menarik edisi terhad buat peminat bola sepak menerusi kempen terbaharunya iaitu “Awesome Bola” yang bermula 11 Jun. 

Bazar Ramadan MPSJ Bebas Polisterin

LARANGAN penggunaan polisterin di bazaar Ramadan sekitar kawasan Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) menerima kesan positif daripada orang ramai.


Sarah Hildebrand Sangkal Hanya Bergantung Pada Paras Rupa

PELAKON baharu, Sarah Hildebrand menyangkal dakwaan yang menyatakan dia hanya bergantung kepada rupa parasnya sebagai wanita kacukan untuk diterima dalam bidang seni.

Rusdi Ramli Berfikiran Terbuka Mutu Lakonannya Dikritik

PELAKON Rusdi Ramli terbuka apabila mutu lakonannya dikritik oleh pengarah ketika berada di set penggambaran biarpun dia sudah senior dalam bidang tersebut.

Didie Alias Dikritik Peminat Kerana Belum Bertudung

DIDIE Alias mengakui menerima kritikan dan komen negatif daripada peminat di laman sosial kerana masih belum mengenakan hijab.

Iftar Ramadan 1001 Juadah Rakyat Tarikan The Royale Chulan

MUNGKIN ramai yang masih tercari-cari lokasi yang sesuai untuk mengadakan majlis berbuka puasa di bulan Ramadan yang mulia ini.

Pelakon Arja Lee Bakal Buka Akademi Tarian

PELAKON dan penyanyi Arja Lee bakal membuka akademi tariannya sendiri pada Disember depan sebagai persedian awal jika tidak lagi menerima tawaran berlakon.

Azimat Ciptakan Lagu Khas Buat Juwie

VOKALIS kumpulan Azimat iaitu Datuk Zeck tampil dengan lagu berjudul Syawalku Kini bagi mengabadikan karya tersebut khas buat Allayarham penulis lirik dan bekas wartawan hiburan, Juwie.

Salwa Abdul Rahman Rakam Lagu Bola Sepak

PENYANYI Salwa Abdul Rahman bakal membuat kejutan dengan mengeluarkan dua single yang ditujukan khas buat suaminya dan pemain bola sepak negara.

IKLAN

Klik

default image

Universiti Taylor ke-14 terbaik dunia dalam senarai QS World University Rankings bagi hospitaliti dan pengurusan liburan

UNIVERSITI Taylor mengekalkan kedudukannya sebagai salah satu pusat pengajian terbaik apabila tersenarai dalam ranking QS Dunia 2019 mengikut subjek menerusi program Hospitaliti dan Pengurusan Liburan baru-baru ini.

default image

Air Selangor terima Anugerah Cemerlang NCOSH 2018 bagi kategori kemudahan air

KOMITMEN Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd (Air Selangor) dalam meningkatkan tahap keselamatan dan kesihatan pekerjaan di tempat kerja terbukti apabila pejabat Wilayah Gombak Air Selangor dipilih sebagai pemenang Anugerah Cemerlang Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Kebangsaan 2018 kategori kemudahan air baru-baru ini.


default image

Program hujung minggu Universiti Taylor dipenuhi peluang untuk tenaga kerja masa depan

KAJIAN terbaharu oleh Insitut Kajian Khazanah mendapati sistem pendidikan Malaysia lebih menekankan kepada akademik dan kelayakan profesional.

default image

Loji Rawatan Air Selangor diiktiraf sebagai Pusat Bertauliah Sistem Latihan Dual Nasional (SLDN)

LOJI Rawatan Air Sungai Semenyih mendapat pengiktirafan sebagai Pusat Bertauliah Sistem Latihan Dual Nasional (SLDN) daripada Jabatan Pembangunan Kemahiran (JPK), Kementerian Sumber Manusia.

IKLAN