Brian McKnight Bikin Konsert Di PWTC 9 Mei Ini - Hiburan | mStar

Brian McKnight Bikin Konsert Di PWTC 9 Mei Ini

fvw
Buat pertama kali, Brian McKnight bakal mengadakan konsert di Malaysia.

PETALING JAYA: Penyanyi antarabangsa Brian McKnight bakal mengadakan persembahan menerusi konsert More Than Words - An Intimate Evening with Brian McKnight, yang akan berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) dekat sini pada 9 Mei ini.

Menurut penganjurnya, JAG Concerts & Events, ini merupakan konsert pertama penyanyi itu di negara ini dan para peminat bakal menyaksikan Brian mendendangkan lagu-lagu hits sepanjang karier seninya.

“Ini merupakan pertama kali Brian mengadakan konsert di negara ini dan dia begitu teruja  untuk beraksi di hadapan penonton-penonton Malaysia.

bdsgs

“Para peminat bakal mengimbau kembali memori bersama Brian menerusi lagu popularnya, Back at One yang dikeluarkan oleh Motown Records pada tahun 1999 dimana ketika itu ia terjual lebih tiga juta salinan di seluruh dunia,” kata penganjur konsert itu kepada mStar Online menerusi e-mel yang diberikan.

Brian merupakan seorang penyanyi yang berjaya menempa nama dalam sejarah muzik kontemporari setelah setelah mengeluarkan 15 album dengan mencatat jualan album melebihi 20 juta unit di seluruh dunia.

Tiket konsert berharga RM150, RM200, RM350, RM550, RM850 dan RM1,250 boleh dibeli secara talian www.jagtickets.com

Brian McKnight

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Hazama Jaga Vokal Dengan Berenang

Lebih Artikel

'Rapunzel' tak potong rambut 28 tahun

Hujung minggu yang panjang pada 2019

TH cadang letak had dana pendeposit