'Jangan Nilai Saya Kerana Gambar Seksi' - Nabila - Hiburan | mStar

'Jangan Nilai Saya Kerana Gambar Seksi' - Nabila

Nabila Huda
Nabila Huda

PETALING JAYA: Pelakon Nabila Huda, menyifatkan gambar-gambar yang di muat naik di laman sosial Instagram miliknya adalah sekadar untuk berkongsi tentang kegiatannya dan bukan bertujuan menimbulkan kontroversi.

Kata Nabila, 29, gambar-gambar tersebut kebanyakannya berkisarkan tentang tempat-tempat cantik yang pernah dikunjungi ketika penggambaran atau percutian.

"Ia adalah perkara normal, semua orang akan muat naik gambar-gambar menarik mereka cuma mungkin pakaian saya sedikit seksi tapi sebenarnya bukan itu yang saya ingin tunjukkan kepada umum sebaliknya gambar pemandangan dan latar belakang gambar itu.

"Jangan menilai saya hanya dengan gambar-gambar tersebut, itu adalah kehidupan saya dan saya tidak mahu hipokrit," ujarnya yang enggan mengambil peduli cemuhan masyarakat.

Nabila ditemui pada majlis minum petang anjuran Rafflesia di Hotel Park Royal di sini pada Selasa sempena meraikannya dan beberapa pelakon lain yang dicalonkan sebagai pelakon Harapan Terbaik dalam Festival Filem Malaysia ke 25 (FFM25).

Tambahnya, dia pernah berasa putus asa suatu masa dahulu kerana terlalu memikirkan pandangan masyarakat terhadap dirinya.

"Dulu saya pernah rasa give up, saya rasa hidup saya tidak berguna apabila mengambil pusing apa yang orang ramai cakap.

"Namun sekarang saya buat tidak tahu sahaja, biarkan mereka cakap apa yang mereka mahu," katanya.

Bagaimanapun, anak kepada penyanyi Amy (Search) ini memohon agar kontroversi atau isu yang ditimbulkan olehnya tidak dikaitkan dengan keluarga.

"Apabila ada isu atau perkara negatif tentang saya tolong jangan libatkan ayah kerana saya sudah besar dan bertanggung jawab dengan hidup saya sendiri.

"Saya tidak mahu dia risau kerana dia pun sudah tua, saya mahu dia melihat kerja dan bakat saya bukannya masalah," ujar Nabila.

Artikel Sebelum

Janet Jackson Mengaku Kahwini Jutawan Arab

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan