suria

'Madagascar 3: Europe's Most Wanted' Bakal Temui Peminat

PRODUKSI DreamWorks Animation telah melancarkan klip francais filem Madagascar 3: Europe's Most Wanted yang bakal mengegarkan pawagan untuk tayangan pada musim panas tahun ini.

Masih mengekalkan watak seperti Alez, Gloria dan Melman, siri terbaru itu adalah kesinambungan daripada dua episod terdahulu iaitu Madagascar pada 2005 diikuti Madagascar: Escape 2 Africa pada 2008 yang mendapat sambutan di seluruh dunia.

Pihak Dreamworks turut juga mendedahkan filem terbaru berjudul The Rise of the Guardians yang dijadualkan untuk tayangan pada akhir tahun ini.

Diadaptasi daripada bukul hasil tulisan William Joyce, filem itu mengisahkan mengenai roh jahat yang cuba mengambil alih pemerintahan dunia.

Watak-wtak seperti Santa, Easter Bunny, Sandman dan Jack Frost yang ditugaskan untuk melindungi kanak-kanak.

Diarahkan oleh Peter Ramsay, filem animasi itu turut menggunakan khidmat pelakon seperti Alec Baldwin, hugh Jackman dan Jude Law yang menyumbang suara mereka.

"Watak-watak yang dipamerkan dalam filem berkenaan telah dikenali oleh semua masyarakat dan kita pernah menontonnya. Ia adalah sebuah filem yang akan diminati oleh kanak-kanak," ujarnya.

Artikel Lain

TMJ beri bayangan KJ bakal jadi CEO JDT