KITES filem terhebat Bollywood 2009? - Hiburan | mStar

KITES filem terhebat Bollywood 2009?

KITES dibintangi oleh Hrithik Roshan, pendukung watak utama dan dibantu oleh aktres Mexico Barbara Mori, Kangana Ranaut, Nick Brown dan Kabir Bedi.
KITES dibintangi oleh Hrithik Roshan, pendukung watak utama dan dibantu oleh aktres Mexico Barbara Mori, Kangana Ranaut, Nick Brown dan Kabir Bedi.

BIG Pictures telah berjaya memperolehi hak untuk memasar dan mengagihkan filem terbaru KITES, sebuah filem yang paling mahal pernah diusahakan oleh Filmkraft.

KITES memulakan pengambaran di Amerika mulai Julai 2008 selama dua bulan. Antara lokasi pengambaran ialah di New Mexico, Las Vegas dan Los Angeles.

Namun pada minggu ketiga Disember, pengambaran dalaman telah dilakukan di Mumbai dan segala fotografi bagi KITES akan berakhir pada bulan Mac 2009.

KITES adalah sebuah filem 'romantik thriller' yang diarahkan oleh Anurag Basu dan dibintangi oleh Hrithik Roshan, pendukung watak utama dan dibantu oleh aktres Mexico Barbara Mori, Kangana Ranaut, Nick Brown dan Kabir Bedi. Sementara muzik pula di bawah garapan Rajesh Roshan.

Filem KITES adalah filem India terhebat tahun ini dan ditayangkan pada penghujung tahun ini.

Pengarah Filmkraft Productions (India) Pvt Limited, Rakesh Roshan amat berbesar hati dengan lantikan Reliance Big Entertainment untuk memasar dan mengagihkan filem ini di seluruh dunia.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Klik

default image

TVET ada potensi besar untuk kerjaya masa depan, ini lepasan SPM perlu tahu untuk jadi graduan ‘terhangat di pasaran’

HEBAT calon-calon SPM tahun 2019 apabila pencapaian mereka lebih baik berbanding tahun sebelumnya.

default image

Covid-19: Seminar Dr Azizan diteruskan secara online, tapi auranya ‘fuhhh’ macam buat dalam dewan besar - “Kami tak nak tangguh kejayaan anda”

PENULARAN wabak Covid-19 semakin meruncing berikutan peningkatan mendadak jumlah kes jangkitan virus itu di Malaysia.

Artikel Lain