suria

Lengan dipegang-pegang, tular video Ronaldo nampak rimas dengan seorang wanita di Singapura

Ronaldo dilihat seperti rimas terhadap seorang wanita dalam satu acara di Singapura.

SATU video menjadi tular di TikTok, memaparkan Cristiano Ronaldo seperti kurang senang dengan kehadiran seorang wanita.

Dalam video itu, bintang Portugal itu sedang berdiri di sebelah bekas pelakon Singapura, Wong Li Lin, 50, yang dilihat memegang lengan pemain bola sepak terkemuka itu.

Situasi pada ketika itu sedikit tegang apabila sekumpulan pengunjung sedang memegang kain rentang untuk bergambar dan berasak-asak antara satu sama lain.

Ronaldo, 38, berada di Singapura bagi menunjukkan sokongan terhadap program biasiswa belia yang diterajui sahabat lamanya yang juga seorang dermawan iaitu Peter Lim.

Video yang dimuat naik pelayar bernama @khan_7yt itu turut disertakan kapsyen yang cuba mencungkil sebab mengapa Ronaldo menunjukkan reaksi sebegitu.

"Kalau kita tengok klip video ni, kita dapat lihat yang Cristiano Ronaldo seperti berasa rimas dengan keadaan sekelilingnya. Kenapa agaknya tu?

"Adakah mungkin dia sedang meminta pengawal keselamatan peribadinya untuk beralih ke tepi? Kalau kita analisa video tu secara terperinci, saya rasa ini adalah antara sebab utamanya," katanya berteka-teki.

cr

Tangkap layar video yang tular.

Pelayar tersebut berpeluang berada di Taman Botani Singapura untuk menyaksikan secara langsung acara itu pada 2 Jun lalu.

"Atau ia mungkin sebab ada Wong Li Lin di situ, wanita yang korang (warga maya) panggil 'aunty' (makcik) di ruangan komen. Wong Li Lin sepertinya sedang memegang lengan Ronaldo.

"Adakah itu sebab mengapa Ronaldo marah?" kata pelayar itu lagi cuba membuat tekaan.

Rata-rata warga maya menyalahkan Wong Li Lin kerana berada terlalu hampir dengan Ronaldo sehingga menyebabkan dia berasa kurang selesa.

"Kenapa makcik tu asyik tarik-tarik Cristiano Ronaldo, kalau saya berada di situ pun saya akan marah," kata seorang warga maya yang tidak mengenali siapa itu Wong Li Lin.

Warga maya lain pula cuba menjernihkan keadaan dengan menerangkan apa yang sebenarnya berlaku.

"Cristano Ronaldo tengah penat je tu sebenarnya. Benda mudah nak bergambar tapi jadi rumit sebab orang asyik tolak sana sini," jelas seorang warga maya.

Sebagai makluman, Wong Li Lin merupakan seorang personaliti media dan ahli perniagaan wanita di SIngapaura yang dilahirkan pada Ogos 1972. - The Star

Jadilah sebahagian daripada geng mStar! Follow kami di Telegram, Twitter, TikTok, Facebook, Instagram dan YouTube

Artikel Berkaitan

Artikel Lain