Hazami Terganggu Dikhabarkan Meninggal Dunia - Hiburan | mStar

Hazami Terganggu Dikhabarkan Meninggal Dunia

Hazami menunjukkan isyarat tangan menandakan dia semakin sembuh daripada penyakit pendarahan usus. Gambar ini dirakamkan beberapa hari sebelum dia keluar hospital.
PETALING JAYA: Penyanyi Hazami meminta orang ramai agar tidak terus mempercayai khabar angin yang disebarkan menerusi media sosial kononnya dia meninggal dunia.

Pengurusnya Aszuad Zakaraia berkata, Hazami berasa sedikit terganggu dengan tuduhan itu selepas dia menerima banyak panggilan telefon yang ingin mengetahui kesahihan berita itu.

“Hazami agak tertekan dengan tuduhan tidak benar itu dan meminta orang ramai tidak mempercayai khabar tersebut,” katanya yang dihubungi mStar Online di sini malam Rabu.

SILA KLIK: Hazami Dalam Keadaan Lemah Akibat Pendarahan Usus

Terdahulu Hazami atau atau nama sebenarnya Norkamal Hazami Ahmad, 40, telah dimasukkan ke Pusat Perubatan Tropicana di sini pada Jumaat lalu akibat mengalami pendarahan usus.

Mengenai perkembangan terbaharu Hazami, Aszuad berkata, penyanyi itu telah dibenarkan keluar daripada pusat perubatan berkenaan pada tengah hari Rabu.

Dia kini tinggal bersama ibunya di Gombak dekat sini dan masih dalam pemerhatian doktor.

“Alhamdulillah… Hazami menunjukkan perkembanhan positif dan dia juga kelihatan agak ceria. Ketika ini doktor minta agar dia menjaga pemakanannya,” kata Aszuad.
Hazami

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel