Kenali Duta Syukur Selalu

Inilah duta Syukur Selalu, yang berperanan mempromosikan program Ramadan di stesen televisyen Media Prima pada tahun ini. Dari kiri; Raja Afiq, Fattah Amin, Fasha Sandha, Uqasha Senrose, Amar Asyraf dan Hafidz Roshdi. FOTO: Low Boon Tat.
1 / 6
Uqasha Senrose berasa teruja dipilih menjadi duta Syukur Selalu, TV3 yang berperanan mempromosikan program-program Ramadan di stesen televisyen Media Prima pada tahun ini. FOTO: Low Boon Tat
2 / 6
Hafidz Roshdi dipilih sebagai duta Syukur Selalu yang berperanan mempromosikan program Ramadan di stesen televisyen Media Prima pada tahun ini. FOTO: Low Boon Tat.
3 / 6
Pendatang baharu, Raja Afiq antara duta Syukur Selalu yang berperanan mempromosikan program Ramadan di stesen televisyen Media Prima pada tahun ini. FOTO: Low Boon Tat.
4 / 6
Fattah Amin adalah duta Syukur Selalu yang berperanan mempromosikan program Ramadan di stesen televisyen Media Prima pada tahun ini. FOTO: Low Boon Tat.
5 / 6
Pelakon Amar Asyraf dipilih sebagai duta Syukur Selalu yang berperanan mempromosikan program Ramadan di stesen televisyen Media Prima pada tahun ini. FOTO: Low Boon Tat.
6 / 6
Syukur Selalu

Artikel Sebelum

Musim Raja Buah Bertandang Lagi

Artikel Lain