Aksi Juara Gegar Vaganza 2

Siti Nordiana membawa pulang wang tunai RM100,000 selepas diumumkan sebagai juara Gegar Vaganza musim kedua pada pertandingan yang diadakan di Auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam, Selangor pada 13 Disember 2015. FOTO: RAYMOND OII.
1 / 7
Persembahan hebat Siti Nordiana dengan membawakan lagu Putus Terpaksa nyanyian asal Ziana Zain memikat hati juri sehingga dia diumumkan sebagai juara Gegar Vaganza musim kedua pada 13 Disember 2015. FOTO: RAYMOND OII
2 / 7
Aksi Siti Nordiana dan Acong (Sweet Child) pada pentas akhir Gegar Vaganza musim kedua di Auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam, Selangor pada 13 Disember 2015. FOTO: RAYMOND OII.
3 / 7
Siti Nordiana (tengah) yang menjulang kejuaraan Gegar Vaganza musim kedua diapit oleh Farahdhiya (kiri - tempat kedua) dan Ezad Lazim (tempat ketiga). Pertandingan itu diadakan di Auditorium Majlis Bandarya Shah Alam, Selangor pada 13 Disember 2015. FOTO: RAYMOND OII.
4 / 7
Selain menjadi juara Gegar Vaganza musim kedua, Siti Nordiana turut dipilih sebagai pemenang persembahan pilihan penonton yang membolehkan dia menerima wang tunai RM5,000 daripada penaja iaitu Datuk Vida. Hadiah juara pertandingan itu membolehkan pemenang menerima wang tunai RM100,000. FOTO: RAYMNOND OII.
5 / 7
Antara aksi Siti Nordiana di pentas akhir Gegar Vaganza musim kedua. Dalam pertandingan itu Siti Nordiana diumumkan sebagai juara yang membolehkan dia membawa pulang wang tunai RM100,000. FOTO RAYMOND OII.
6 / 7
Siti Nordiana diserbu peminat selepas menjadi peserta paling konsisten dalam pertandingan Gegar Vaganza musim kedua. Dalam pertandingan akhir pada 13 Disember 2015, Siti Nordiana diumumkan sebagai juara. FOTO: RAYMOND OII.
7 / 7
Gegar Vaganza, Siti Nordiana

Artikel Sebelum

Perkahwinan Nabila Huda

Artikel Berikut

Pertunangan Aliff Aziz

Klik

Covid-19: Seminar Dr Azizan diteruskan secara online, tapi auranya ‘fuhhh’ macam buat dalam dewan besar - “Kami tak nak tangguh kejayaan anda”

PENULARAN wabak Covid-19 semakin meruncing berikutan peningkatan mendadak jumlah kes jangkitan virus itu di Malaysia.

Semua ada! Menu dunia, lokasi menarik lengkapkan pakej Australia... destinasi ‘wish list’ percutian anda

AUSTRALIA bukan sahaja mempunyai pelbagai lokasi menarik tetapi menawarkan pelbagai pilihan makanan halal yang cukup mudah diakses di mana sahaja.

Wow! Usahawan dedah bagaimana SOP mampu jadikan bisnesnya lebih power

FRASA 'SOP' (Prosedur Operasi Standard) telah menjadi buah mulut dalam kalangan rakyat Malaysia sejak PKP (Perintah Kawalan Pergerakan) dimulakan pada bulan Mac 2020.

Kajian semula tarif IWK amat diperlukan untuk penjagaan alam sekitar dan kebersihan awam

DALAM usaha untuk mengekang penularan pandemik Covid-19 di seluruh dunia, banyak perniagaan yang terpaksa gulung tikar ketika tempoh PKP.

Ayuh utamakan keselamatan pekerja! Jom sasar kurangkan kecederaan, penyakit di tempat kerja

KESELAMATAN dan kesihatan dalam kalangan pekerja perlu sentiasa menjadi keutamaan.

Artikel Lain