Kelab Pertama Tampil Bida Chris Smalling - Sukan | mStar

Kelab Pertama Tampil Bida Chris Smalling

KEDUDUKAN Chris Smalling yang semakin tidak kukuh di Manchester United mengundang reaksi kelab lain untuk tampil membuat bidaan terbuka.

Bidaan bernilai £10 juta itu dibuat oleh West Ham selepas Jose Mourinho dilaporkan akan membawa masuk seorang lagi pertahanan tengah.

Bagaimanapun United mendakwa bidaan itu sebagai rendah kerana mereka menyasarkan untuk mendapatkan sekurang-kurangnya £15 juta untuk Smalling.

Namun jika tiada kelab lain yang membuat bidaan Mourinho mungkin terpaksa melepaskan Smalling bagi memastikan tiada lambakan pertahanan di Old Trafford.

United sebelum ini hampir melengkapkan perpindahan Victor Lindelof dan turut mengintai pertahanan tengah Borussia Dortmund.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Dua Minggu Tak Cukup - Nelo Vingada

Artikel Berkaitan

'Maaf, Bukan Untuk Dijual'

Klik

default image

Air Selangor kini pemegang lesen tunggal perkhidmatan bekalan air… pengguna bakal terima bil baharu!

MENDAPATKAN bekalan air bersih yang berterusan sudah menjadi satu kemestian dalam kehidupan masyarakat hari ini.

default image

UMP terajui usaha perkasa TVET di negara ini

SELEPAS 17 tahun ditubuhkan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) kini merupakan salah satu universiti utama di negara ini yang menawarkan Program Pendidikan Teknikal dan Latihan Vokasional (TVET) di peringkat tinggi.

default image

Tingkatkan kemahiran, produktiviti untuk lonjakkan status ekonomi Harimau Asia

DALAM usaha untuk melonjakkan status sebagai ekonomi Harimau Asia, Malaysia berusaha untuk mengukuhkan ekonomi dan status fiskal menjelang 2021.

default image

Teknologi analitik data raya asas pelaksanaan inisiatif kerajaan masa depan – Saifuddin Nasution

PROGRAM Subsidi Petrol merupakan inisiatif kerajaan untuk meringankan beban isi rumah berpendapatan rendah melalui pengagihan semula subsidi petrol.

default image

Merangsang Korporat Malaysia, PNB rangka strategi bersama pemimpin korporat kukuhkan ekonomi negara

SEJAJAR usaha Malaysia untuk menjadi kuasa ekonomi, adalah tepat pada masanya bagi sektor korporat negara meninjau ke arah langkah-langkah perubahan.

Artikel Lain