Andy Carroll Tidak Diperlukan Oleh Liverpool - Sukan | mStar

Andy Carroll Tidak Diperlukan Oleh Liverpool

ANDY CARROLL mungkin menyerlah ketika menyarung jersi England pada kejohanan Euro 2012 yang baru sahaja selesai bulan lalu tetapi kini amat jelas sekali, pengurusan baru Liverpool tidak memerlukan khidmatnya lagi.

Ejen pemain itu telah diberitahu oleh Pengurus baru Liverpool, Brendan Rodgers semalam yang Carroll boleh meninggalkan kelab itu sebaik sahaja ada kelab yang mahukan khidmatnya pada harga £20 juta.

Ini kerana Carroll, 23, tidak termasuk dalam senarai utama pelan perancangan masa depan Rodgers.

Kini kelab lama Carroll, Newcastle muncul sebagai satu-satunya pihak yang berminat untuk mendapatkan semula anak didik mereka itu tetapi masalahnya ialah harga yang ditawarkan jauh dari jangkauan yang ditetapkan Liverpool.

Akhbar The Sun, UK, melaporkan Newcastle kini bersedia untuk membuat tawaran balas sebanyak £16 juta untuk mendapatkan kembali Carroll.

Liverpool membelanjakan £35 juta 18 bulan yang lalu untuk membawa Carroll ke Anfield tetapi pemain berbakat dan tinggi lampai itu tidak dapat menyesuaikan diri dengan gaya permainan Liverpool.

Liverpool kini menegaskan mereka bersedia untuk melepaskan Carroll secara pinjaman kepada mana-mana kelab yang bersetuju untuk mengambilnya sebagai pemain tetap pada musim berikutnya.

Artikel Berikut

Ibrahimovic Sah Sertai PSG

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel