YKNPP Tawar RM10,000 Pada Kejohanan Boling Piala Pengerusi BN - Sukan | mStar

YKNPP Tawar RM10,000 Pada Kejohanan Boling Piala Pengerusi BN

BUTTERWORTH: Yayasan Komuniti Negeri Pulau Pinang (YKNPP) menawarkan hadiah keseluruhan RM10,000 untuk Kejohanan Boling Terbuka Piala Pengerusi Barisan Nasional (BN) negeri pada 27 Januari ini.

Pengerusi kejohanan Mohd Foad Md Isa berkata hadiah wang tunai dan piala pusingan akan diberikan kepada lima pasukan terbaik selain sebuah motosikal bagi kategori master.

Katanya orang ramai terutama golongan belia dipelawa menyertai kejohanan yang diadakan di Mega Bowling Centre, Megamall Pinang di Perai di sini dan penganjur turut menawarkan pelbagai hadiah cabutan bertuah.

"Tujuan utama kita menganjurkan program ini ialah untuk memberi pendedahan kepada rakan-rakan belia dan merapatkan pemimpin BN dengan golongan berkenaan," katanya pada sidang akhbar di sini, Khamis.

Mereka yang berminat boleh terus pergi ke Megamall untuk mendapatkan borang atau muat turun di dalam laman sosial Facebook YMKPP atau hubungi nombor telefon 04-3986594 untuk maklumat lanjut dan tarikh tutup permohonan pada 21 Januari ini.

Katanya kejohanan itu turut disertai semua pemimpin BN negeri termasuk pengerusinya Teng Chang Yeow bagi memberi peluang kepada golongan belia berinteraksi secara bersemuka dengan mereka. -BERNAMA

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Klik

default image

Pelan Pembangunan KL... inilah harapan warga kota

INFRASTRUKTUR dan pengurusan bandar yang lebih baik merupakan perkara teratas dalam senarai Pelan Struktur Kuala Lumpur 2040 (PSKL) yang ingini penduduk Kuala Lumpur.

default image

Populasi penduduk kunci utama PSKL2040

DBKL menekankan aspek populasi penduduk sebagai kriteria utama dalam merangka pelan pembangunan di ibu kota.

default image

WKB 2030: Perangi rasuah, selamatkan pembangunan ekonomi negara

TUN Dr Mahathir Mohamad ulangi saranan supaya menghapuskan gejala rasuah dan penyalahgunaan kuasa yang menghalang pengagihan kekayaan secara adil.

default image

CPA Australia platform berkualiti, pantas capai kelayakan perakaunan diiktiraf global

JIKA anda mempunyai kelayakan yang sewajarnya dalam industri perakaunan, perbankan dan kewangan, ia boleh memberikan prospek kerja dan kepelbagaian projek kepada anda.

default image

Putrajaya... tak kenal maka tak cinta

PUTRAJAYA dibina atas sebuah impian. Dan berdasarkan beberapa pertimbangan, ia merupakan lokasi impian untuk didiami.

Artikel Lain