Dipaksa Makan Kemaluan, Hubungan Seks Dengan Anjing - Dunia | mStar

Dipaksa Makan Kemaluan, Hubungan Seks Dengan Anjing

JIMMY Prout.

LONDON: Sebuah kumpulan pelampau yang menggerakkan kempen 'Zaman Gelap' disabitkan dengan kesalahan membunuh seorang lelaki yang meninggal dunia akibat didera dan dipaksa memakan kemaluan sendiri.

Mangsa yang dikenali sebagai Jimmy Prout, 45, menganggap kumpulan itu sebagai rakannya tetapi mereka mengkhianatinya dan membuang mayatnya kira-kira 100 meter dari rumahnya.

Antara ahli kumpulan itu, Ann Corbett, 26, dan Zahid Zaman, 43, disabitkan kesalahan membunuh, dan mengakui telah menyimpang jalan keadilan.

Dua lagi rakan mereka, Myra Wood, 50, dan Kay Rayworth, 56, dibebaskan dari tuduhan membunuh tetapi disabitkan kesalahan membenarkan kematian berlaku, serta menyimpang jalan keadilan.

Juri di Mahkamah Newcastle Crown mendapati kelima-lima orang dari Utara Tyneside itu mempunyai hubungan pelik yang menyokong ‘gerakan kultus'.

Pihak mahkamah dimaklumkan, pada 2015, mangsa didera dengan teruk oleh kumpulan itu termasuk giginya dipatahkan menggunakan tukul selain dipaksa melakukan hubungan seks dengan anjing.

Pendakwa raya mahkamah itu, Paul Greaney QCberkata, Jimmy Prout bukan sahaja di layan dengan teruk tetapi mangsa juga telah didera.

“Penderaan itu berakhir dengan kematian mangsa.”

"Kemaluan Jimmy Prout telah dipotong dan testikelnya dikeluarkan, kemudian, dia dipaksa untuk memakannya," katanya.

Greaney berkata, Prout mati pada Februari 2016, dan mayatnya telah dibuang di kawasan pelupusan, di mana ia mula mereput dan dimakan haiwan.

Kumpulan itu kemudian menutup jejak mereka dan mengambil duit dari akaun bank mangsa, serta berpura-pura mencarinya dengan bertanya orang lain tentang lokasi Prout.

Zaman, seorang pengguna kerusi roda dan merupakan ketua kumpulan itu, digambarkan sebagai suka berdendam dan mahu bertindak ke atas Prout yang dituduh merompaknya.

Juri itu turut melihat rakaman litar kamera tertutup, yang dipasang di rumah Zaman, menunjukkan keadaan Prout yang teruk didera.

Rakaman pada 18 Oktober 2015 menunjukkan mangsa sedang berjalan dan berjoging.

Tetapi rakaman seterusnya pada 5 Februari 2016, menunjukkan dia terhuyung-hayang, sambil ditolak oleh Corbett sebelum jatuh di atas pagar.

Rakaman terakhir dicatatkan pada Februari 2016 kira-kira pukul  9.47 malam apabila Prout yang berada dalam keadaan parah dilihat bersama keempat-empat tertuduh.

Itu adalah kali terakhir mangsa dilihat di dalam rakaman sebalum disahkan mati pada 9 Februari.

Prout pernah memuat naik gambar kecederaannya di akaun Facebook dengan menulis, ‘badan saya sakit’ dan ‘bahu saya sakit.’

Hukuman ke atas keempat-empat tertuduh akan ditentukan pada 27 Jun ini.

Kes Bunuh

Artikel Sebelum

Ada Ular Di Sebalik Mi

Artikel Berikut

Artikel Lain