suria

Telefon ‘lembab’, kuota internet pula tidak cukup! Celcom Xtra Kaw Kaw kan ada, nikmati pelan ‘semua dalam satu terbaik’

ANDA pasti pernah berhadapan dengan masalah pelan postpaid mahupun telefon bimbit seperti Ajak dan Shiera kan?

Kini tak perlu bimbang kerana dengan ‘pelan semua dalam satu terbaik’ yang ditawarkan Celcom menerusi pakej Xtra Kaw Kaw Postpaid, anda bukan sahaja berpeluang menikmati penjimatan ekstra malah dapat bersosial dengan internet tanpa had.

Lima elemen yang disediakan ini pastinya berbaloi-baloi sejajar perkembangan teknologi semasa. Ikuti tips daripada mereka berdua!

Rangkaian terluas di samping lebihan GB turut ditawarkan, amat sesuai ketika pergi bercuti.

Rangkaian terluas di samping lebihan GB turut ditawarkan, amat sesuai ketika pergi bercuti.

Jika anda berhadapan dengan masalah telefon bimbit yang menyebabkan jalur lebar menjadi lemah, Xtra Kaw Kaw menawarkan telefon percuma.

Malah lebih banyak pilihan telefon termasuk yang meliputi rangkaian 5G. Lebih menarik apabila ia turut disertai dengan pakej penjagaan telefon yang percuma selama tiga bulan.

Dan sekiranya anda menghadapi kesukaran, boleh saja tukar dan gantikan dengan peranti 12m atau 24m di atas XPAX POSTPAID 60!

Pengguna berpeluang memiliki telefon percuma dari Samsung OPPO & VIVO.

Pengguna berpeluang memiliki telefon percuma dari Samsung OPPO & VIVO.

Bukan itu sahaja, Xtra Kaw Kaw turut menawarkan internet tanpa had untuk sosial dan streaming merangkumi YouTube, Instagram dan Facebook menerusi pakej internet unlimited.

Apa tunggu lagi, anda bolehlah membuat sesi siaran langsung dari pagi sampai ke malam. Tanpa kos tambahan ya!

Bagi pengguna yang gemar percutian berkonsepkan eko-pelancongan, jangan panik kerana Celcom Xtra Kaw Kaw menyediakan liputan rangkaian terluas.

Celcom Xtra Kaw Kaw menawarkan pelan 'Semua dalam satu terbaik'.

Celcom Xtra Kaw Kaw menawarkan pelan 'Semua dalam satu terbaik'.

Di mana sahaja pasti akan ada 'line', percutian anda tentunya lebih bermakna dan memberi kepuasan.

Dengan lebihan data dan internet pantas yang ditawarkan sehingga 40GB, anda pastinya tidak kebosanan kerana ditemani muzik ketika menikmati pemandangan di langit dengan kerlipan bintang yang memukau.

Sungguh mengasyikan percutian anda, jadi apa tunggu lagi? Nikmatilah semua ini menerusi Pilihan Rangkaian Nombor Satu Malaysia!

Celcom juga merupakan salah satu syarikat telekomunikasi terkemuka di Malaysia yang menawarkan pelbagai perkhidmatan berkaitan telekomunikasi seperti prabayar, pascabayar, internet rumah dan perkhidmatan kandungan.

Dapatkan info dengan mudah dan pantas! Join grup Telegram mStar DI SINI

Artikel Lain