Fesyenista Manja Baby Kiko Kembali Di Astro Ria

Sharifah Shahira selaku pengacara Fesyenista Manja Baby Kiko musim pertama.
Sharifah Shahira selaku pengacara Fesyenista Manja Baby Kiko musim pertama.
Sharifah Shahira selaku pengacara Fesyenista Manja Baby Kiko musim pertama.

PETALING JAYA: Rancangan yang menarik perhatian ramai tahun lalu, Fesyenista Manja Baby Kiko, kini kembali dengan musim kedua yang menampilkan cabaran yang berbeza bermula tahun hadapan di Astro Ria.

Pada musim yang lalu, penonton disajikan dengan telatah dan gelagat pasangan selebriti menguji kreativiti merias si manja mereka.

“Kami di Baby Kiko ingin terus menguatkan kedudukan kami di industri ini sebagai jenama terkemuka lagi premium bagi kategori fesyen bayi dengan memperkukuhkan visi Amazing Babies kami.

“Setiap rekaan dan hasil keluaran Baby Kiko yang akan dipersembahkan melalui rancangan ini adalah berteraskan kreativiti yang tinggi dan terkini berdasarakan tema Pretty, Fun, Cute dan Cool.

“Setelah sekian lama mempelopori industri ini, kami arif dengan keterujaan ibu bapa dalam mempergayakan fesyen pakaian anak- anak mereka, oleh itu kami mengharapkan kerjasama antara Baby Kiko dan Astro Ria melalui Fesyenista Manja Baby Kiko dapat memberikan inspirasi kepada penonton ibu bapa dalam menggayakan fesyen anak- anak mereka!” kata Pengurus Pemasaran Jenama Baby Kiko, Ivy Chin.

Uniknya musim kedua ini ialah penonton sendiri berpeluang merasai cabaran tersebut kerana pertandingan realiti ini bakal membuka peluang kepada orang awam untuk terlibat dalam cabaran menghias si manja masing-masing dengan menggunakan pakaian jenama Baby Kiko bagi menjayakan tema-tema cabaran yang telah ditetapkan.

Tambah menarik lagi, setiap daripada pasangan yang bakal dipilih nanti turut diberi peluang untuk bekerjasama dengan selebriti-selebriti popular tanah air yang akan bertindak sebagai perunding fesyen untuk si manja mereka.

Pasangan yang berjaya menambat hati juri bakal menerima hadiah berupa wang tunai sebanyak RM 15,000. Penonton juga berpeluang untuk mengundi pasangan pilihan masing-masing melalui undian di Facebook dan pasangan yang terpilih bakal menerima hadiah berupa wang tunai sebanyak RM10,000.

Konsep hiburan realiti seumpama ini adalah yang pertama dipersembahkan oleh pihak Astro dengan kerjasama penaja Baby Kiko, jenama premium dan peneraju unggul dalam fesyen bayi.

Bagi pasangan yang berminat, anda boleh dapatkan borang penyertaan di kaunter Baby Kiko atau muat turun dari Facebook Baby Kiko. Anda juga diminta untuk melampirkan borang penyertaan,foto terkini ibubapa dan bayi bersaiz 4R dan juga foto terkini bayi menggayakan koleksi baby Kiko.

Penyertaan akan ditutup pada 25 Disember depan.

Artikel Sebelum

Society Tampil Lirik Berbentuk Puisi

Artikel Berikut

Artikel Lain