Paris ingin jadi seperti Puteri Diana - Hiburan | mStar

Paris ingin jadi seperti Puteri Diana

Gara-gara tercemar dengan pelbagai kontroversi, Paris Hilton akui, impiannya untuk jadi seperti Puteri Diana tidak tercapai
Gara-gara tercemar dengan pelbagai kontroversi, Paris Hilton akui, impiannya untuk jadi seperti Puteri Diana tidak tercapai

SELEBRITI popular Paris Hilton akui, dia sebenarnya ingin jadi seperti Puteri Diana, tetapi impian itu tidak kesampaian apabila melihat dirinya sering terjebak dengan pelbagai kontroversi.

Hilton membuat pendedahan itu di dalam dokumentari terbarunya, 'Paris, Not France', yang mula ditayangkan di Festival Filem Antarabangsa Toronto pada September lalu dan juga di Festival Filem Cannes.

Selain pernah mencetuskan kontroversi menerusi video seks dengan Rick Solomon, Hilton juga pernah terlibat dengan pelbagai 'kisah panas' lagi termasuklah pernah dipenjarakan.

Bercakap tentang video seks, kata Hilton: "Bila saya dengar tentang perkara itu, saya terfikir 'ye lah tu, mesti ada orang yang menyerupai saya'. Tapi beberapa jam selepas itu, video tersebut tersebar di internet dan saya sendiri melihatnya.

"Itu adalah perkara yang paling 'intim' dan bayangkan seluruh dunia menyaksikannya dan mentertawakan saya.

"Ini bukanlah yang saya mahukan sejak kecil. Saya selalu ingin menjadi seperti Puteri Diana, tetapi nampaknya saya tidak akan mampu menjadi sepertinya," kata Hilton.

"Orang melihat saya seperti patung Barbie...sebuah fantasi...mungkin itu yang mereka suka. Tapi ada yang misteri tentang saya...bila berdepan dengan orang ramai, saya adalah orang yang berbeza berbanding dengan diri saya bila bersendirian," kata Hilton.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Klik

default image

15 prinsip tulang belakang untuk capai matlamat WKB2030

LIMA belas prinsip panduan digariskan berasaskan tiga aspek penting iaitu pembangunan untuk semua, menangani jurang kekayaan dan pendapatan serta negara bersatu, makmur dan bermaruah.

default image

Teknologi analitik data raya asas pelaksanaan inisiatif kerajaan masa depan – Saifuddin Nasution

PROGRAM Subsidi Petrol merupakan inisiatif kerajaan untuk meringankan beban isi rumah berpendapatan rendah melalui pengagihan semula subsidi petrol.

default image

WKB 2030 sasar taraf hidup lebih baik untuk rakyat di seluruh negara

WKB2030 adalah pelan 10 tahun yang diperkenalkan kerajaan dalam memastikan Malaysia terus berkembang dengan mampan.

default image

CPA Australia platform berkualiti, pantas capai kelayakan perakaunan diiktiraf global

JIKA anda mempunyai kelayakan yang sewajarnya dalam industri perakaunan, perbankan dan kewangan, ia boleh memberikan prospek kerja dan kepelbagaian projek kepada anda.

default image

Wawasan Kemakmuran Bersama 2030 sasar rapatkan jurang pendapatan rakyat... ini fakta penting yang anda perlu tahu

EKONOMI negara akan distruktur semula menerusi Wawasan Kemakmuran Bersama 2030 (WKB 2030).

Artikel Lain