Hospital Taja Kos Bersalin Kelas Pertama Rozita Che Wan - Hiburan | mStar

Hospital Taja Kos Bersalin Kelas Pertama Rozita Che Wan

Rozita bersama suaminya, Zain Saidin tidak sabar menantikan detik-detik menimang cahaya mata.

PETALING JAYA: Pelakon Rozita Che Wan, 41, bersyukur kerana bakal menerima tajaan bersalin kelas pertama  daripada Hospital Pakar KPJ Ampang Puteri dekat sini yang dijangka dalam waktu terdekat.

Rozita atau Che Ta berkata, dia juga bakal mendapat rawatan susulan secara percuma selepas kelahiran berkenaan.

"Alhamdulillah, saya kira ini rezeki anak. Tidak sangka pihak hospital sudi menaja segala kos bersalin termasuklah rawatan susulan.

"Bolehlah wang perbelanjaan bersalin yang kami simpan dilaburkan dalam simpanan untuk anak pula," katanya yang dihubungi mStar Online di sini pada Rabu.

Rozita dijangka bersalin pada bila-bila masa sahaja dalam tempoh masa dua minggu ini.

Sementara itu, Rozita berkata, dalam perasaan teruja menanti kelahiran anak, dia turut  berdebar untuk menempuh proses kelahiran itu.

"Doktor jangkakan saya bersalin dalam tempoh dua minggu lagi. Tetapi nak ikutkan bila-bila masa saja saya akan bersalin.

"Diharap semuanya berjalan lancar. Berdebar juga dibuatnya walaupun saya tidak sabar untuk melihat anak yang bakal lahir," ujarnya.

Rozita bernikah dengan aktor Zain Saidin, 30, pada 11 Disember 2013.

Perkahwinan pasangan itu turut mendapat tajaan pelbagai pihak yang mana kos keseluruhan berjumlah RM13 juta termasuk kelengkapan barang kemas Habib Jewel bernilai RM10 juta.

Rozita turut mempunyai dua orang anak hasil perkahwinan terdahulunya iaitu  Ammar Effendy, 18, dan Aniq Ezzra yang berusia 16 tahun.

Rozita Che Wan

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Artikel Lain

Timbalan menteri di JPM meninggal dunia