suria

Akhirnya mengaku lempar bola snuker, Rizky Billar tiada niat cederakan Lesti Kejora

Rizky kini lebih terbuka kongsi kisah pukul isteri.

KES keganasan rumah tangga pelakon Rizky Billar terhadap isterinya iaitu penyanyi Lesti Kejora masih lagi menjadi sebutan ramai meskipun kedua-duanya kini memilih jalan berdamai dan kembali hidup bersama.

Antara yang menjadi bualan adalah dakwaan terhadap Rizky yang dikatakan membaling bola snuker ke arah isterinya itu ketika pergaduhan berlaku antara mereka pada hujung September tahun lalu.

Akhirnya mengakui perbuatan tersebut, Rizky bagaimanapun memberitahu dia tiada niat untuk mencederakan isterinya dan bola snuker yang dibaling itu tersasar ke arah lain.

ARTIKEL BERKAITAN: Lama menyepi akhirnya Rizky Billar kembali ‘trending’ di YouTube, kemunculan semula selepas isu rumah tangga

"Insiden itu memang berlaku, tetapi melemparkan bola snuker ke arah Lesti adalah tidak benar. Ketika itu saya sangat marah dan hanya mahu menggertak Lesti, bola itu dilemparkan ke arah lain.

"Saya tiada niat untuk mencederakan isteri. Saya tiada niat untuk cederakan ibu kepada anak kami," ceritanya dalam satu temu bual bersama Denny Sumargo.

Sedar akan perbuatan tersebut adalah satu tindakan salah, Rizky berharap berharap kejadian itu dapat memberi pengajaran buat diri sendiri supaya lebih menyayangi isterinya itu.

"Ada sebab kenapa kejadian itu berlaku dan kenapa saya bertindak begitu. Tetapi saya ingin tegaskan bahawa perbuatan itu salah.

"Menggertak isteri pun satu perbuatan salah. Semoga kejadian yang berlaku itu menjadi satu pengajaran buat saya," jelasnya.

Jadilah sebahagian daripada geng mStar! Follow kami di Telegram, Twitter, TikTok, Facebook, Instagram dan YouTube

TONTON VIDEO PILIHAN!

Artikel Lain