Lelaki Upah Penari Bogel Pada Majlis Kahwin Ditahan

BEIJING: Seorang lelaki yang mengupah dua penari bogel untuk melakukan persembahan pada majlis perkahwinan anaknya mendapat kecaman daripada penduduk kampung, lapor sebuah akhbar pada Rabu.

Menurut Global Times, Zhang Cheng, dari Xuzhou di wilayah timur Jiangsu di sini pada awalnya bercadang untuk mengupah sebuah band bagi membuat persembahan pada majlis itu namun dia dinasihatkan untuk mendapatkan penghibur yang menampilkan ‘aksi istimewa’.

“Selepas menonton persembahan itu, Zhang melihatnya bersesuaian untuk diadakan pada majlis perkahwinan anaknya dan meminta dua penari bogel untuk beraksi pada majlis itu.

“Namun beratus-ratus penduduk kampung di kalangan masyarakat konservatif mengerumuni majlis itu bagi membuat reaksi sejurus lima minit persembahan berlangsung,” katanya lagi.

Akhbar tersebut melaporkan Zhang ditahan pada keesokan hari meskipun tiada sebarang dakwaan dikenakan terhadapnya. - REUTERS

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

15 Terbunuh Dalam Kemalangan Bas Sekolah

Klik

Jom senyum bersama tersayang sambil menonton banyak pilihan prabayar sepanjang Ramadan, Syawal... hanya di NJOI Prepaid!

TIGA pilihan pek baharu bersama 16 saluran ala-carte untuk pelanggan NJOI sepanjang Syawal ini.

Semuanya di hujung jari anda... bawakan senyuman buat mereka yang kurang bernasib baik, itulah kempen Raya HLB

HONG Leong Bank dan Hong Leong Islamic Bank (HLB atau Bank) memperkenalkan kempen 'Jauh Di Mata, Dekat Di Hati' sebagai salah satu usaha membantu golongan kurang bernasib baik.

Sedih tak dapat beraya di kampung? Jom hidupkan suasana raya, menu Syawal boleh dihidang di mana-mana... Pek Ceria Raya kan ada!

TAK dapat balik kampung! Barangkali begitulah yang luahan dan keluhan kebanyakan kita yang menyambut 1 Syawal kali ini.

Tak ada idea nak masak apa? Ini 5 program memasak menarik untuk anda tune in, no.2 paling kecoh!

LIMA program masakan terbaik yang boleh anda tonton secara streaming di Astro GO

Artikel Lain