suria

Promosi menarik untuk semua... raikan “Syeok la PAYLATER”

Promosi eksklusif untuk semua bermula 1 November sehingga 7 November.

TREND kaedah pembayaran ‘beli dulu bayar kemudian’ menjadi semakin rancak di Malaysia apabila ia dapat memudahkan orang ramai untuk memiliki barangan yang mereka idamkan melalui sistem pembayaran ansuran sama ada membeli belah di kedai fizikal mahupun di atas talian.

Apa yang lebih menarik bersama PAYLATER, kini menawarkan promosi eksklusif dimana pengguna boleh menikmati baucer e-tunai sebanyak RM111 bermula 1 sehingga 7 November 2021 dengan perbelanjaan minimum seribu ringgit ke atas dalam satu resit.

Pengguna berpeluang untuk menikmati 11 bulan baucar ansuran tanpa caj apabila membelanjakan RM2,000 ke atas dalam satu resit.

Bukan itu sahaja, promosi ini juga menawarkan baucer ansuran tanpa caj sehingga 24 bulan terhad kepada 10 pengguna setiap hari. Layari portal Facebook dan Instagram rasmi PAYLATER untuk maklumat lanjut mengenai promosi menarik yang ditawarkan.

PAYLATER_MSTAR_Digital Article_Image 1

Apa itu PAYLATER?

PAYLATER merupakan sebuah aplikasi beli dulu bayar kemudian (BNPL) berdasarkan pelan pembayaran ansuran mudah tanpa faedah.

Ciri-ciri istimewa PAYLATER

Untuk pengetahuan anda, aplikasi PAYLATER ini mempunyai beberapa ciri istimewa yang sangat mesra pengguna antaranya:

1. Pengguna hanya perlu mengimbas kod QR untuk membuat pembayaran melalui PAYLATER di kedai fizikal yang terpilih.

2. Boleh memilih kaedah pembayaran sama ada KAD DEBIT atau KAD KREDIT

3. Ansuran empat kali TANPA FAEDAH

4. Pengguna dibenarkan untuk panjangkan tempoh sehingga 12 BULAN ANSURAN

PAYLATER_MSTAR_Digital Article_Image 2

Selain itu, PAYLATER juga menyediakan kemudahan pembiayaan fleksibel dimana anda boleh memohon had membeli-belah yang lebih tinggi dan periksa jadual pembayaran melalui aplikasi.

Lebih menarik anda boleh memilih lebih daripada 400 barangan jenama terkenal antaranya Jakel, Switch, Machines, Garmin, Focus Point, DirectD, Bateriku, FT Garage, OPPO, Xiaomi, dan banyak lagi.

PAYLATER_MSTAR_Digital Article_Image 3

Pendaftaran adalah PERCUMA, malah pengguna tidak perlu berdepan dengan prosedur permohonan yang rumit dan berpeluang untuk memaksimumkan ganjaran membeli-belah mereka.

Jadi apa di tunggu lagi, tentu sekali aplikasi ini mampu memberi manfaat kepada anda di saat ini terutama bagi mereka yang ingin memiliki sesuatu yang telah disenaraikan dengan membeli dulu dan bayar kemudian secara ansuran. Let's shop now!

Laman web: www.paylater.com

Facebook: PAYLATER Malaysia

Instagram: PAYLATER Malaysia

Dapatkan info dengan mudah dan pantas! Join grup Telegram mStar DI SINI

Artikel Lain