suria

Rupanya Eina Azman menangis sebab merajuk suami tak ucap selamat hari jadi, Kaiser buat kejutan bawa jambangan bunga duit

Eina Azman dan suamio berdamai dari salah faham yang berlaku.

SEBELUM ini tular sebuah video memaparkan pelakon Datin Eina Azman menangis sehingga mengundang pelbagai spekulasi dalam kalangan peminat yang bimbang akan keadaan dirinya.

Ia ekoran pelakon 28 tahun itu turut berkongsi kata-kata yang menggambarkan dirinya tidak dihargai seseorang sehingga ada segelintir membuat andaian rumah tangga Eina dan suami iaitu Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Abdullah sedang berantakan.

Bagaimanapun, Kaiser tampil membuat kejutan bersama jambangan bunga duit semasa pelancaran produk keluaran terbaharu Eina pada malam Jumaat.

Menerusi siaran langsung di Tiktok, Kaiser turut meminta maaf kerana tidak mengucapkan selamat ulang tahun kepada isterinya itu yang jatuh pada 13 Mac lalu sekali gus ingin membuat kejutan berlainan dari tahun sebelum ini.

Kaiser membuat kejutan buat isterinya.

"Saya nak buat kejutan untuk dia, saya tak nak orang tahu. Ini kali pertama dia bekerja masa ulang tahunnya. Selama ini tidak pernah buat macam ini.

"Tapi bila dia menangis hari itu, saya hampir nak beritahu dah. Saya tak pernah lupa ulang tahun dia," katanya dalam siaran langsung berkenaan.

ARTIKEL BERKAITAN: Eina Azman kongsi video menangis, patah hati dengan seseorang... Mudah-mudahan tiada kaitan rumah tangga

ARTIKEL BERKAITAN: Eina Azman dan suami buat umrah kali kedua, tunai nazar selepas sembuh Covid-19

Dalam pada itu, Kaiser dan Eina turut dilihat saling berpelukan menandakan mereka sudah berdamai tentang salah faham yang berlaku.

Eina yang menangis memberitahu dia hanya mahukan ucapan ulang tahun dari suaminya seperti tahun-tahun sebelum ini.

Malah Eina mengaku dia terlalu banyak berfikir dan rasa tidak dihargai apabila suami melupakan hari pentingnya itu.

Pasangan ini bahagia bersama dua anak mereka iaitu Aubrey dan Karl.

"Akhir-akhir ini banyak kes orang ketiga. Dia pula tak ucap ulang tahun dan buat tak tahu sahaja. Selalunya bila hari jadi saya, dia akan ada.

"Saya tak nak semua ini, saya nak dia ucap sahaja macam selalu. Orang kan selalu kata, bila suami dah tak ucap apa-apa dia dah lain," ujarnya.

Untuk rekod, Eina berkahwin dengan Kaiser pada 31 Ogos 2014 dan dikurniakan cahaya mata kembar iaitu Aubrey dan Karl yang kini berusia tujuh tahun.

Jadilah sebahagian daripada geng mStar! Follow kami di Telegram, Twitter, TikTok, Facebook, Instagram dan YouTube

TONTON VIDEO PILIHAN!

Artikel Lain