Sambut Tahun Baharu 2018 Di 10 Lokasi Terpilih - Semasa | mStar

Sambut Tahun Baharu 2018 Di 10 Lokasi Terpilih

MASIH mencari lokasi untuk sambutan Tahun Baharu 2018?

Sepuluh lokasi sambutan Tahun Baharu 2018 diadakan di sekitar Lembah Klang dan ia bakal memberi kenangan manis untuk dirakam bersama keluarga tersayang.

Antaranya;

1.ART Printing Works di Bangsar

SambutanTahun Baharu dengan 'Riuh' di sini. Turut menyediakan gerai makanan dan minuman, hiburan, traian dan sebagainya. Artis tempatan seperti Nawwar Shukriah Ali, Aleff Ahmad, Nadhir Zuhair Nozi dan Orang akan memeriahkan sambutan ini dan bermula pukul 4 petang.

2.One Space@One City

Pusat gaya hidup di One Space@One City bermula pukul 6 petang Ahad! Akan berlangsung acara bunga api dan persembahan 'live band'. Bukan itu sahaja, Mr Bean akan tampil sebagai tetamu istimewa bertemu dengan peminat-peminatnya. Masuk percuma.

3.KLCC

Persembahan daripada artis tempatan seperti DJ Roundhead, Idayu Yaakob dan Alif Satar.Tidak ketinggalan acara bunga api menjelang Tahun Baharu 2018. Ia bermula pukul 6 petang di Taman KLCC.Masuk percuma.


4.Sunway City

Acara bermula pukul 10 malam dengan persembahan artis-artus tempatan seperti Nicole Lai, Fuying dan Sam, SonaOne serta Joe Flizzow. Tidak ketinggalan Phat Phabes, Jaa dan Wayne sebagai pengarasa.

5.Publika

Pengunjung dialukan hadir berpakaian warna putih atau 'neon' sempena acara bertemakan 'Ultraviolet. Pelbagai aktiviti disediakan. Bakal berhibur dengan persembahan daripada Crinkle Cut, Back2Basixx, Rejuvenate Dance Crew serta penapilan istimewa, DJ Xes Xes Loveseat, Rozz, Shawn Lee, DJ Thana.


6.Dataran Putrajaya

Pameran lampu telah berlangsung sejak 28 Disember dan berakhir 1 Januari ini.Setiap hari pameran ini bermula pukul 7.30 malam. Jadi, jangan ketinggalan menikmatan keindahan pelbagai rekaan cahaya berteknologi di Dataran Putrajaya.Masuk percuma.


7.Mutiara Damansara Commercial Centre (MDCC)

Sambutan ambang tahun baharu kembali diadakan di MDCC. Menyediakan bintang tempatan seperti Kaka Azraff, Edwin Choo, Skyhigh dan Twins. Jangan ketinggalan bersama menikmati percikan bunga api menjelang kiraan Tahun 2018. Acara bermula pukul 9 malam. Masuk percuma.8.Desa Park City

Pelbagai aktivi untuk kanak-kanak disediakan. Bazar juga turut dibuka sejak 30 Disember sehingga Ahad. Sebelum sambutan Tahun Baharu 2018, pengunjung bakal dihidangkan dengan persembahan tarian dan muzik. Masuk percuma.

9.Citta Mall

Artis terkenal negara, Adibah Noor, pengacara baki Zainal dan persembahan daripada RJVN. Acara bermula pukul 8 malam dan masuk adalah percuma.

10.i-City

Pelbagai persembahan disediakan. Rebut peluang untuk menerokao taman tema ini. Aktiviti bermula pukul 9.30 malam sehingga tengah malam. Acara bunga api turut disediakan dan masuk adalah percuma.

Sambutan Tahun Baharu 2018

Artikel Sebelum

Kesan Penggunaan Dadah Guna Sampel Rambut

Artikel Berikut

Dr M Minta Maaf Kesilapan Lalu

Klik

default image

Jom bantu bayar balik pinjaman PTPTN pekerja! Pelepasan cukai antara 7 kelebihan untuk dinikmati majikan

HUBUNGAN majikan dan pekerja ibarat irama dan lagu, kedua-duanya saling memerlukan antara satu sama lain demi kelangsungan operasi syarikat.

default image

Pelan Pembangunan KL... inilah harapan warga kota

INFRASTRUKTUR dan pengurusan bandar yang lebih baik merupakan perkara teratas dalam senarai Pelan Struktur Kuala Lumpur 2040 (PSKL) yang ingini penduduk Kuala Lumpur.

default image

Tingkatkan kemahiran, produktiviti untuk lonjakkan status ekonomi Harimau Asia

DALAM usaha untuk melonjakkan status sebagai ekonomi Harimau Asia, Malaysia berusaha untuk mengukuhkan ekonomi dan status fiskal menjelang 2021.

default image

WKB 2030: Gandingan kerajaan-swasta penting untuk manfaat rakyat

SEKTOR swasta perlu berganding bahu dengan kerajaan sebagai fasilitator untuk memperbaiki ketidakseimbangan pendapatan di negara ini.

default image

Penggunaan air di Malaysia lebih tinggi daripada negara jiran? Jom kita jimat air!

ADAKAH penggunaan air kita setiap hari ke arah penjimatan atau pembaziran?

Artikel Lain