Skuad Bola Jaring Negara Jalani Latihan Terakhir Sebelum Ke Colombo

KUALA LUMPUR: Pasukan bola jaring negara akan menjalani latihan terakhir minggu depan sebagai persiapan menghadapi Kejohanan Bola Jaring Asia di Colombo, Sri Lanka dari 23 hingga 31 Ogos ini.

Timbalan Presiden Persatuan Bola Jaring Malaysia (PBJM) Mazidah Musa berkata latihan dari 9 hingga 17 Ogos itu bagi memastikan sasaran ke peringkat akhir kejohanan dapat dicapai.

Bulan lepas skuad negara menjalani latihan pendedahan di Perth, Australia, dan pemain menunjukkan peningkatan dari segi gaya dan prestasi selepas latihan itu, katanya.

Mazidah berkata pasukan tuan rumah dan pasukan Singapura dilihat sebagai pencabar utama skuad negara dalam kejohanan itu yang turut disertai Brunei, India, Hong Kong, Maldives, Pakistan, Jepun dan Nepal.

Pada kejohanan 2009, Malaysia yang merupakan tuan rumah sekadar meraih tempat ketiga. - BERNAMA

Artikel Sebelum

Klik

Tak ada idea nak masak apa? Ini 5 program memasak menarik untuk anda tune in, no.2 paling kecoh!

LIMA program masakan terbaik yang boleh anda tonton secara streaming di Astro GO

Semuanya di hujung jari anda... bawakan senyuman buat mereka yang kurang bernasib baik, itulah kempen Raya HLB

HONG Leong Bank dan Hong Leong Islamic Bank (HLB atau Bank) memperkenalkan kempen 'Jauh Di Mata, Dekat Di Hati' sebagai salah satu usaha membantu golongan kurang bernasib baik.

Sedih tak dapat beraya di kampung? Jom hidupkan suasana raya, menu Syawal boleh dihidang di mana-mana... Pek Ceria Raya kan ada!

TAK dapat balik kampung! Barangkali begitulah yang luahan dan keluhan kebanyakan kita yang menyambut 1 Syawal kali ini.

Jom senyum bersama tersayang sambil menonton banyak pilihan prabayar sepanjang Ramadan, Syawal... hanya di NJOI Prepaid!

TIGA pilihan pek baharu bersama 16 saluran ala-carte untuk pelanggan NJOI sepanjang Syawal ini.

Artikel Lain