Artis Baharu, Andrea Tidak Serik Kahwin Lain

Andrea mengakui sedang mengenali hati budi seorang lelaki yang juga rakan baiknya.
Andrea mengakui sedang mengenali hati budi seorang lelaki yang juga rakan baiknya.
Andrea mengakui sedang mengenali hati budi seorang lelaki yang juga rakan baiknya.

PETALING JAYA: Pelakon Andrea Abdullah tidak serik untuk kembali berkahwin walaupun pernah mengalami kegagalan rumah tangga sebelum ini.

Andrea berkata, dia menganggap kegagalan rumah tangganya bersama seorang jejaka Inggeris dua tahun lalu sebagai pengajaran selain berjaya mengubahnya menjadi wanita lebih tabah.

"Saya tidak perlu berasa namun kesilapan lalu adalah pengajaran terbaik untuk menjadikan kita manusia yang lebih sempurna," katanya kepada mStar Online.

Andrea bakal muncul dengan filem terbaharunya berjudul Hantu Tok Mudim bersama Izzue Islam, Harun Salim Bachik dan Sofi Jikan.

Ia ditayangkan bermula 21 November 2013 (hari ini).

Tambah Andrea, dia lebih bahagia dengan kehidupannya kini selain dapat memberi fokus kepada anak lelaki tunggalnya dan kehidupan.

"Sebelum ini kehidupan saya hanya tertumpu kepada orang yang saya cintai sehingga lupa untuk sayang kepada diri sendiri dan kini saya lebih tenang dan mampu membahagikan fokus saya terhadap pelbagai perkara," katanya.

Dalam perkembangan sama, Andrea mengakui menjalinkan hubungan cinta dengan sahabat baiknya yang dikenali hampir tujuh tahun lalu.

Jelas Andrea, walaupun hubungan itu masih lagi baharu namun dia cukup selesa dengan lelaki tersebut kerana sifatnya yang memahami.

"Saya senang berkawan dengannya kerana telah mengenali hati budinya dan dia menjadi dirinya sendiri. Paling penting anak saya dapat menerimanya dengan baik," katanya.

Bagaimanapun kata Andrea masih terlalu awal untuk dia bercakap soal perkahwinan buat masa ini.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Lain