suria

Janna Nick rakam detik menangis dalam kereta, emosi terganggu - “Saya dengar lima, enam suara dalam kepala beri idea berbeza untuk kerja”

Janna Nick tak dapat kawal perasaan kerana tekanan kerja.

TERTEKAN dengan urusan kerja akhirnya meletakkan pelakon Janna Nick dalam tekanan hingga mengganggu emosinya sejak kebelakangan ini.

Berkongsi luahan hati di Instagram, Janna atau nama sebenar Nurul Jannah Muner, 25, tidak lagi mampu menahan sebak hingga menitiskan air mata.

"Saya suka bekerja, saya tak boleh tak kerja. Jadual saya padat sampai hujung tahun ini. Badan saya penat tapi otak saya tidak. Walaupun hari yang saya nak rehat, otak saya terus berfikir, fikir dan fikir.

ARTIKEL BERKAITAN: Janna Nick menangis mengaku silap gaduh dengan netizen - “Bodohnya la aku... saya mengaku bodoh, loser!”

"Bayangkan saya duduk seorang, tak buat apa-apa tapi lima, enam suara dalam kepala memberi idea berbeza untuk bekerja.

"Ini realiti palsu yang saya cipta untuk buat saya nampak gembira dan ada kehidupan sempurna. Ia cuma topeng yang cuba menutup rasa tak bahagia yang saya lalui," katanya.Luahan Janna Nick di Instagram.

Bersama kapsyen tersebut, pelakon drama Marry Me Senorita ini berkongsi video menangis sambil memandu kereta sendirian.

Berulang kali aktres ini memberitahu dia penat memikirkan tentang kerja, namun terpaksa meneruskan demi mencari rezeki untuk keluarga.

Daripada situ saya tahu bahawa ini adalah masalah saya sendiri... tetapi jangan risau saya akan memperbaiki diri.

JANNA NICK

PELAKON

Dalam pada itu, Janna berkata dia mahu menjalani kehidupan normal seperti manusia biasa yang mempunyai masa untuk diri sendiri, namun mindanya seakan-akan dikawal oleh tuntutan kerja.

"Saya manusia biasa yang mahu hidup normal. Saya tak suka bercakap, tak suka jumpa orang. Dahulu apabila saya tak happy, saya boleh cari sebab untuk saya tak gembira.Janna akui terlalu penat memikirkan tentang kerja.

"Sekarang apabila saya gembira, otak pula tak izinkan saya berehat.

"Daripada situ saya tahu bahawa ini adalah masalah saya sendiri... tetapi jangan risau saya akan memperbaiki diri.

"Saya tak perlukan pendapat sesiapa. Saya tak perlukan orang faham saya. Malah saya pun gagal memahami minda saya. Saya cuma perlukan rehat," ujarnya.

Nak macam-macam info? Join grup Telegram mStar!

TONTON VIDEO PILIHAN!

Artikel Lain