Shahir Hilang Lagi?

Shahir mengambil pendekatan berdiam diri berhubung kontroversi melanda dirinya.

PENYANYI Shahir Zawawi nampaknya kembali 'menghilang' selepas seorang lelaki mendakwa dia gagal menjelaskan hutang sewa sebuah kereta mewah berjumlah RM24,000 pada awal November lalu.

Diburu media bagi mendapatkan penjelasan mengenai dakwaan itu, Shahir, 29, bagaimanapun mengambil langkah berdiam diri daripada mengeluarkan sebarang kenyataan mengenai kontroversi melandanya.

Pernah berjanji untuk terus kekal aktif dalam bidang seni, Shahir bagaimanapun nampaknya sekali lagi 'hilang' dan perkara itu membimbangkan peminatnya.

Ke mana Shahir menghilang? Itu antara persoalan yang diajukan peminat di Instagram peribadinya, @shahirzawawi88 menereusi gambar terakhir di muat naik peserta program AF Megastar itu sebulan yang lalu.

Ramai membuat rumusan Shahir merajuk dan kembali menyepikan diri seperti sebelum ini kerana beberapa insiden kontroversi melanda dirinya.

Antara komen ditinggalkan peminat di Instagram Shahir menerusi gambar terakhirnya pada 22 Oktober lalu.

"Tak kemas kini Instagram ke tuan tanah? Takkan hilang lagi kot?

"Masa Af Megastar setiap hari promosi dan undi Shahir tapi sekarang tuan tanah pun tak balas pertanyaan di Instagram," antara komen ditinggalkan peminat.

Dalam pada itu, rata-rata peminat memberikan kata-kata semangat kepada Shahir agar tidak mudah cepat putus asa dan menyeru agar dia tidak meninggalkan bidang nyanyian seperti sebelum ini.

"Shahir jangan hilang lagi ya. Peminat semua rindu.

"Kuatkan semangat anda dan jangan cakap bukan-bukan mengenainya, berilah dia ruang dan peluang untuk selesaikan masalah. Jangan memaksa, kesian dia," tulis seorang peminat.

Terdahulu, seorang wanita dikenali sebagai Mona Syamimi mendedahkan hubungannya dengan Shahir namun penyanyi itu menafikan perkara itu.

Shahir Zawawi

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Klik

Berkongsi rezeki... itulah maksud di sebalik amalan membayar cukai

HARI ini, Malaysia dilanda krisis pandemik Covid-19 yang telah memberi banyak kesan kepada semua lapisan masyarakat.

Covid-19 bukan sekadar pandemik, buktikan kepentingan dunia digital... dorong MYNIC lebih rancak bantu bisnes online

MYNIC menawarkan program latihan pemasaran digital, dengan membawa perniagaan luar talian ke dalam talian dan seterusnya menghadapi pasaran ekonomi digital global.

Duka Covid-19 seakan terubat, TNB sinari hidup golongan memerlukan, agih zakat cecah RM4.36 juta

TNB tampil dengan inisiatif perkongsian rezeki melalui pengagihan wang wakalah zakatnya ke seluruh pelusuk tanah air.

Ketahui 7 cara mudah sediakan makanan di rumah

SEBENARNYA tak susah untuk menaik taraf ruang peribadi anda terutamanya dapur bagi memudahkan dan melancarkan hari-hari anda di rumah.

Artikel Lain